Rochedor

Γραμμάρια (g)
Παντεσπάνι σοκολάτας
Tegral Satin Moist Cake Dark 1000
Αυγά 400
Ηλιέλαιο 400
Νερό 200
Κρέμα ζαχαροπλαστικής
Cremyvit 150
Νερό 375
Κρέμα Gianduja Rochedor
Cremyvit (έτοιμη κρέμα) 525
Φύλλα ζελατίνης 10
Geladis Pasta Gianduja 80
Geladis Variegato Rochedor 40
Chantypack 100
Κρέμα Corman 35% 100
Belcolade Lait Selection 70
Επικάλυψη
Geladis Variegato Rochedor 500
Belcolade Lait Selection 200
Ηλιέλαιο 125

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Μέθοδος Παρασκευής
Χτυπάμε όλα τα υλικά για 5 ‘ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό. Απλώνουμε σε δυο λαμαρίνες και ψήνουμε στους 180°C περίπου για 10 ‘.

ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Μέθοδος Παρασκευής
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την Cremyvit μαζί με το νερό για 1’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στη 2η ταχύτητα.

ΚΡΕΜΑ Gianduja Rochedor

Μέθοδος Παρασκευής
Παίρνουμε ένα μέρος από την Cremyvit, τη ζεσταίνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων ή bain marie και προσθέτουμε μέσα σ’αυτή τα φύλλα ζελατίνης αφού τα έχουμε μουλιάσει σε κρύο νερό. Έπειτα την ενσωματώνουμε στην υπόλοιπη κρέμα. Λιώνουμε τη σοκολάτα και τη ρίχνουμε στην έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσειs. Προσθέτουμε την Pasta Gianduja και το Variegato Rochedor και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τέλος ενσωματώνουμε τις ημίρρευστες κρέμες.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

Μέθοδος Παρασκευής
Λιώνουμε τη σοκολάτα. Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε το Variegato Rochedor.

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Κόβουμε με ένα τσέρκι διαμέτρου 14cm δυο κομμάτια από το παντεσπάνι. Τοποθετούμε το πρώτο παντεσπάνι στη βάση και μέχρι τη μέση ενός τσερκιού 16cm γεμίζουμε με την κρέμα Gianduja Rochedor. Τοποθετούμε το δεύτερο παντεσπάνι και κλείνουμε με την υπόλοιπη κρέμα. Αφού παγώσει και ξεφορμάρουμε, γλασάρουμε με την επικάλυψη που ετοιμάσαμε. Διακοσμούμε με πλάκες από Belcolade Noir Selection και φουντούκια.

Rochedor

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές