Dolce Paradiso Πορτοκαλόπιτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Βήμα 1o
Τοποθετούμε στο μίξερ το χυμό πορτοκαλιού, το ηλιέλαιο, το ξύσμα πορτοκαλιού και το Dolce Paradiso. Αναμιγνύουμε για 1’στην αργή ταχύτητα και 3’στη μεσαία.

ΒΗΜΑ 2ο
Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε. Για μίγμα 1Kg ψήνουμε σε αερόθερμο στους 175°C για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 180°C για ±30’.

ΒΗΜΑ 3ο
Με χλιαρή την πορτοκαλόπιτα προσθέτουμε χλιαρό σιρόπι σιγά σιγά.

Dolce Paradiso Πορτοκαλόπιτα

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Αξιώσεις

  • Ελληνική Ζαχαροπλαστική