DOLCE PARADISO ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

Γραμμάρια (g)
Dolce Paradiso
Dolce Paradiso 1000 g
Ηλιέλαιο 375 g
Χυμός πορτοκάλι 375 g
Ξύσμα από ένα πορτοκαλί
Σιρόπι
Νερό 1000 g
Ζάχαρη 1.300 g
Ξύλα κανέλας 1 τμχ
Φλούδα από 1 πορτοκάλι
Χυμός λεμονιού 5 g

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΒΗΜΑ 1ο
Τοποθετούμε στο μίξερ το χυμό πορτοκαλιού, το ηλιέλαιο, το ξύσμα πορτοκαλιού και το Dolce Paradiso. Αναμιγνύουμε για 1’στην αργή ταχύτητα και 3’στη μεσαία.

ΒΗΜΑ 2ο
Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε. Για μίγμα 1Kg ψήνουμε σε αερόθερμο στους 175°C για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 180°C για ±30’.

ΒΗΜΑ 3ο
Με χλιαρή την πορτοκαλόπιτα προσθέτουμε χλιαρό σιρόπι σιγά σιγά.

Dolce Paradiso Πορτοκαλόπιτα


Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Αξιώσεις

  • Ελληνική Ζαχαροπλαστική

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές