Γραμμάρια (g) | Τεμάχια (τμχ) | |
---|---|---|
Σφολιάτα για Μille-Feuille | ||
Αλεύρι σφολιάτας | 1000 | |
Beurre Croissant Concentre 99,8% | 700 | |
Νερό 4 ° C | 510 | |
Beurre De Laiterie 82% | 100 | |
Αλάτι | 10 | |
Ζάχαρη | 30 | |
Κρέμα Victoria | ||
Νερό | 750 | |
Κρέμα 35% | 400 | |
Deli Meringue | 300 | |
Victoria | 250 | |
Κρέμα 35% | 200 | |
Αυγά | 2 τμχ |
Ανοίγουμε την ζύμη στην σφολιατομηχανή στα 7mm ενσωματώνουμε την πλάκα βουτύρου Buerre Croissant Concetre και κάνουμε 5 διπλώματα.
Επίπεδο πολυπλοκότητας: