Τοποθετούμε στο μίξερ το χυμό πορτοκαλιού, το ηλιέλαιο, το ξύσμα πορτοκαλιού, το αυγό και το Dolce Paradiso. Αναμιγνύουμε για 1’στην αργή ταχύτητα και 2’στη μεσαία.
Βήμα 2ο
Προσθέτουμε το ξεραμένο φύλλο κρούστας σπάζοντας το σε κομμάτια και ανακατεύουμε για 1’ στην αργή ταχύτητα. Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε.
Βήμα 3ο
Για μίγμα 1Kg ψήνουμε σε αερόθερμο στους 175°C για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 180°C για ±30’. Με καυτή την πορτοκαλόπιτα προσθέτουμε καυτό σιρόπι αμέσως.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.