Dolce Paradiso Πορτοκαλόπιτα με Φύλλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Βήμα 1o
Τοποθετούμε στο μίξερ το χυμό πορτοκαλιού, το ηλιέλαιο, το ξύσμα πορτοκαλιού, το αυγό και το Dolce Paradiso. Αναμιγνύουμε για 1’στην αργή ταχύτητα και 2’στη μεσαία.

Βήμα 2ο
Προσθέτουμε το ξεραμένο φύλλο κρούστας σπάζοντας το σε κομμάτια και ανακατεύουμε για 1’ στην αργή ταχύτητα. Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε.

Βήμα 3ο
Για μίγμα 1Kg ψήνουμε σε αερόθερμο στους 175°C για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 180°C για ±30’. Με καυτή την πορτοκαλόπιτα προσθέτουμε καυτό σιρόπι αμέσως.

Dolce Paradiso Πορτοκαλόπιτα με Φύλλο

Επίπεδο πολυπλοκότητας: