DOLCE PARADISO ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ

Γραμμάρια (g)
Dolce Paradiso
Dolce Paradiso 1000 g
Ηλιέλαιο 375 g
Χυμός πορτοκάλι 375 g
Ξύσμα από ένα πορτοκαλί
Φύλλο κρούστας ξεραμένο – ψημένο 300 - 350 g
Σιρόπι
Νερό 1000 g
Ζάχαρη 1.300 g
Ξύλα κανέλας 1 τμχ
Φλούδα από 1 πορτοκάλι
Χυμός λεμονιού 5 g

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΒΗΜΑ 1ο
Τοποθετούμε στο μίξερ το χυμό πορτοκαλιού, το ηλιέλαιο, το ξύσμα πορτοκαλιού και το Dolce Paradiso. Αναμιγνύουμε για 1’στην αργή ταχύτητα και 3’στη μεσαία.

ΒΗΜΑ 2ο
Προσθέτουμε το ξεραμένο φύλλο κρούστας σπάζοντας το σε κομμάτια και ανακατεύουμε για 1’ στην αργή ταχύτητα. Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε.

ΒΗΜΑ 3ο
Για μίγμα 1Kg ψήνουμε σε αερόθερμο στους 175°C για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 180°C για ±30’. Με χλιαρή την πορτοκαλόπιτα προσθέτουμε χλιαρό σιρόπι σιγά σιγά.

Dolce Paradiso Πορτοκαλόπιτα με φύλλο


Επίπεδο πολυπλοκότητας: