Dolce Paradiso Πορτοκαλόπιτα με Φύλλο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Βήμα 1o

Τοποθετούμε στο μίξερ το χυμό πορτοκαλιού, το ηλιέλαιο, το Classic Orange Chios, το αυγό και το Dolce Paradiso. Αναμιγνύουμε για 1’ στην αργή ταχύτητα και 2’ στη μεσαία.


Βήμα 2ο

Προσθέτουμε το ξεραμένο φύλλο κρούστας σπάζοντας το σε κομμάτια και ανακατεύουμε για 1’ στην αργή ταχύτητα. Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε.


Βήμα 3ο

Για μίγμα 1kg ψήνουμε σε αερόθερμο στους 170°C για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 185°C για ±30’. Με καυτή την πορτοκαλόπιτα προσθέτουμε ζεστό σιρόπι αμέσως.


Dolce Paradiso Πορτοκαλόπιτα με Φύλλο

Επίπεδο πολυπλοκότητας: