Tegral Clara - Γαλλικό Choux

Choux

Βήμα 1ο
Χτυπάμε με το φτερό όλα τα υλικά μαζί για 1’ στην πρώτη ταχύτητα και για 4’ στην τρίτη.

Βήμα 2ο
Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής κόβουμε με σχήμα στρογγυλό ώστε να έχει στη μέση ένα κενό με διάμετρο 5cm και το ψήνουμε στους 180-190οC για περίπου 30’-35’, ανάλογα το φούρνο.

ΚΡΕΜΑ Patisserie

Βήμα 1ο
Χτυπάμε με το σύρμα την Cremyvit με το νερό για 1’ στην πρώτη ταχύτητα και για 4’ στη δεύτερη και τοποθετούμε στο ψυγείο.

Βήμα 2ο
Στην συνέχεια χτυπάμε τις Crème de Laterie du Pont 35% και Whippack μέχρι να σφίξουν καλά. Τέλος, ομογενοποιούμε τα δυο μίγματα με μια μαριζ.

ΣΎΝΘΕΣΗ ΓΛΥΚΟΥ

Βήμα 1o
Με πριονωτό μαχαίρι κόβουμε οριζόντια στη μέση το choux και γεμίζουμε την μια μεριά με την κρέμα patisserie.

Βήμα 2ο
Στη συνέχεια προσθέτουμε επάνω από την κρέμα μια μικρή ποσότητα από Topfil Cherry 70%. Τέλος κλείνουμε με το υπόλοιπο choux και ρίχνουμε από πάνω αχνή ζάχαρη.

Tegral Clara - Γαλλικό Choux

Επίπεδο πολυπλοκότητας: