Χτυπάμε με το φτερό όλα τα υλικά μαζί για 1’ στην 1η ταχύτητα και για 4’ στην 3η.
Βήμα 2ο
Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής κόβουμε σε σχήμα στρογγυλό ώστε να έχει στη μέση ένα κενό με διάμετρο 5 cm. Ρίχνουμε πάνω από το σου αμύγδαλο φιλέ PatisFrance και το ψήνουμε στους 180-190 ̊C για περίπου 30-35’ ανάλογα με το φούρνο.
ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
Βήμα 1ο
Χτυπάμε με το σύρμα την Cremyvit με το νερό για 1’ στην 1η ταχύτητα και για 4’ στη 2η ταχύτητα. Τέλος, ομογενοποιούμε τη σαντιγύ και η κρέμα μας είναι έτοιμη.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.