Γαλλικό Σου

ΣΟΥ

Βήμα 1ο
Χτυπάμε με το φτερό όλα τα υλικά μαζί για 1’ στην 1η ταχύτητα και για 4’ στην 3η.

Βήμα 2ο
Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής κόβουμε σε σχήμα στρογγυλό ώστε να έχει στη μέση ένα κενό με διάμετρο 5 cm. Ρίχνουμε πάνω από το σου αμύγδαλο φιλέ PatisFrance και το ψήνουμε στους 180-190 ̊C για περίπου 30-35’ ανάλογα με το φούρνο.

ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ

Βήμα 1ο
Χτυπάμε με το σύρμα την Cremyvit με το νερό για 1’ στην 1η ταχύτητα και για 4’ στη 2η ταχύτητα. Τέλος, ομογενοποιούμε τη σαντιγύ και η κρέμα μας είναι έτοιμη.

Γαλλικό Σου

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές