Γαλλικό Σου

Γραμμάρια (g) %
ΣΟΥ
Tegral Clara 1000
Χλιαρό νερό 1350-1400
ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
Νερό 1000
Cremyvit 400
Σαντιγύ 20%
Κρέμα Γάλακτος 35% Du Pont Morin 50%
Whippak 50%

ΣΟΥ

Βήμα 1ο
Χτυπάμε με το φτερό όλα τα υλικά μαζί για 1’ στην 1η ταχύτητα και για 4’ στην 3η.

Βήμα 2ο
Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής κόβουμε σε σχήμα στρογγυλό ώστε να έχει στη μέση ένα κενό με διάμετρο 5 cm. Ρίχνουμε πάνω από το σου αμύγδαλο φιλέ PatisFrance και το ψήνουμε στους 180-190 ̊C για περίπου 30-35’ ανάλογα με το φούρνο.

ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ

Βήμα 1ο
Χτυπάμε με το σύρμα την Cremyvit με το νερό για 1’ στην 1η ταχύτητα και για 4’ στη 2η ταχύτητα. Τέλος, ομογενοποιούμε τη σαντιγύ και η κρέμα μας είναι έτοιμη.

Γαλλικό Σου

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές