Σοκολατένιοι χτύποι καρδιάς

ΣΤΡΩΜΑ ΤΡΑΓΑΝΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

Βήμα 1ο
Ανακατεύουμε το crousticrep με το Florentiner mix, ψήνουμε στους 180°C για 8 έως 10΄, μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσό χρώμα καραμέλας.

Βήμα 2ο
Το αφήνουμε να κρυώσει και σπάμε σε μικρά κομμάτια.

Βήμα 3ο
Λιώνουμε την σοκολάτα γάλακτος Belcolade και προσθέτουμε το λάδι.

Βήμα 4ο
Ενσωματώνουμε το crousticrep καραμέλα και τοποθετούμε ένα στρώμα των 125g σε ένα δαχτυλίδι inox των 16 cm.

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Βήμα 1ο
Χτυπάμε όλα τα υλικά για 5’ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό.

Βήμα 2ο
Απλώνουμε σε δυο λαμαρίνες και ψήνουμε στους 180°C περίπου για 10‘.

Framboise

Βήμα 1ο
Τοποθετήστε ένα στρώμα του Topfil Framboise κεράσι πάνω από το μπισκότο σοκολάτας

ΜΟΥΣ ΠΙΚΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Βήμα 1ο
Βράζουμε την πρώτη ποσότητα της κρέμας 35% και ρίχνουμε την σοκολάτα Belcolade E740. Ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές γκανάζ και όταν φτάσει τους 35°C, ενσωματώνουμε τις απαλά χτυπημένες κρέμες

GLASSAGE ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Βήμα 1ο
Ζεσταίνουμε το Μiroir Glacage έως τους 35°C, αναμειγνύουμε με το μπλέντερ, χωρίς την ενσωμάτωση φυσαλίδων αέρα και γλασάρουμε την κατεψυγμένη τούρτα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Βήμα 1ο
Στεφάνια και καρδιές από σοκολάτα γάλακτος Belcolade

Σοκολατένιοι χτύποι καρδιάς

Επίπεδο πολυπλοκότητας: