Ο-tentic Tutto Pugliese Πεϊνιρλί

Ο-tentic Tutto Pugliese ΠΕΪΝΕΡΛΙ

Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5´ στην 1η ταχύτητα και ±4´ στην 2η ταχύτητα.

Βήμα 2ο
Θερμοκρασία ζύμης 25°C.

Βήμα 3ο
Ξεκούραση σε μάζα 15´.

Βήμα 4ο
Ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή στα 4mm. Κόβουμε με κουπάτ 8mm, μορφοποιούμε σε σχήμα οβάλ και διπλώνουμε τις άκρες.

Βήμα 5ο
Βάζουμε τη γέμιση της επιλογής μας και τοποθετούμε σε λαμαρίνα.

Βήμα 6ο
Τοποθετούμε στη στόφα για 20´, στους 35°C και με 75% υγρασία.

Βήμα 7ο
Ψήνουμε στους 220°C για 18´, τα τελευταία 8´ με ανοικτό ντάμπερ.