Ο-tentic Tutto Pugliese Πεϊνιρλί

Γραμμάρια (g)
O-tentic Tutto Pugliese 1000
Νερό 680
Γάλα 40
Beurre De Laiterie 82% 30
Ζάχαρη 30
total 1780

Ο-tentic Tutto Pugliese ΠΕΪΝΕΡΛΙ

Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5´ στην 1η ταχύτητα και ±4´ στην 2η ταχύτητα.

Βήμα 2ο
Θερμοκρασία ζύμης 25°C.

Βήμα 3ο
Ξεκούραση σε μάζα 15´.

Βήμα 4ο
Ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή στα 4mm. Κόβουμε με κουπάτ 8mm, μορφοποιούμε σε σχήμα οβάλ και διπλώνουμε τις άκρες.

Βήμα 5ο
Βάζουμε τη γέμιση της επιλογής μας και τοποθετούμε σε λαμαρίνα.

Βήμα 6ο
Τοποθετούμε στη στόφα για 20´, στους 35°C και με 75% υγρασία.

Βήμα 7ο
Ψήνουμε στους 220°C για 18´, τα τελευταία 8´ με ανοικτό ντάμπερ.