Ο-tentic Tutto Pugliese Focaccia Genovese

Γραμμάρια (g)
O-tentic Tutto Pugliese 1000
Νερό 680
Ελαιόλαδο 70
total 1750

Ο-tentic Tutto Pugliese Focaccia Genovese

Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 4´ στην 1η ταχύτητα και 6-8´ στην 2η ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26°C. Ξεκούραση σε μάζα ±15´.

Βήμα 2ο
Kόβουμε σε κομμάτια των 1.400g και το τυλίγουμε σε ρολό. Σκεπάζουμε με νάυλον και ξεκουράζουμε 30-40´.

Βήμα 3ο
Ανοίγουμε την ζύμη στην σφολιατομηχανή περίπου στα 5mm (ή το ανοίγουμε με τον πλάστη).

Βήμα 4ο
Λαδώνουμε το ταψί και το τοποθετούμε μέσα. Το βάζουμε στην στόφα για 50´ στους 30°C με 75% υγρασία.

Βήμα 5ο
Φτιάχνουμε ένα μίγμα με 450g νερό, 450g ελαιόλαδο και 30g αλάτι ψιλό. Ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να πάρει μια κρεμώδη υφή.

Βήμα 6ο
Βγάζουμε το ταψί από την στόφα, ρίχνουμε σε όλη την επιφάνεια από το μίγμα του ελαιολάδου και πατάμε έντονα την επιφάνεια με τα δάχτυλα ώστε να πάει παντού.

Βήμα 7ο
Βάζουμε πάλι στην στόφα για 20-30´.

Βήμα 8ο
Φουρνίζουμε στους 220°C για 25-30´ περίπου.

Ο-tentic Tutto Pugliese Focaccia Genovese

Επίπεδο πολυπλοκότητας: