ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ Puratos

Τι είδος πρώτων υλών χρειάζεστε;

Whole grains

Whole grains

Whole grains are the entire seed of a plant. Our Specialty grains range include sprouted grains and grains infused with sourdough that give health benefits, freshness and a rich taste to any dough.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μια σειρά από προϊόντα βοηθητικής χρήσης στην αρτοποιία αλλά και την ζαχαροπλαστική

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ

Ειδικά έλαια για επάλειψη στα σκεύη όπως λαμαρίνες, φόρμες κ.α. Βοηθούν να μην κολλάνε οι παρασκευές σας πάνω στα σκεύη και τα διατηρούν περισσότερο καθαρά.

ΜΑΓΙΑ

ΜΑΓΙΑ

Η μαγιά αρτοποιίας διατίθεται σε πληθώρα μορφών, που διαφέρουν κύρια ως προς την περιεχόμενη υγρασία. Η επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες της συνταγής και την τεχνογνωσία του αρτοποιού.

ΣΠΟΡΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

ΣΠΟΡΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Τα σπόρια διακόσμησης είναι η τελευταία πινελιά που μπορούμε να δώσουμε στα ψωμιά και γενικότερα στα αρτοσκευάσματα μας. Προσθέτουν γεύση και κάνουν πιο ελκυστικά τα προϊόντα στους καταναλωτές.

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Τα βελτιωτικά αρτοποιίας προσφέρουν μοναδικά οφέλη κάθετης ενσωμάτωσης μέσω της παρασκευής ενζύμων και φυσικού προζυμιού.

ΠΡΟΖΥΜΙΑ

ΠΡΟΖΥΜΙΑ

Τα κορυφαία προζύμια της Puratos σας δίνουν τη δυνατότητα να παρασκευάζετε φρέσκα, εύγευστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα αρτοποιίας με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

ΜΙΓΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

ΜΙΓΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Τα μίγματα αρτοποιίας είναι ζωτικής σημασίας προϊόντα για τους επαγγελματίες αρτοποιούς, βοηθώντας έτσι στην εξασφάλιση ποιότητας, ευκολίας χρήσης και οικονομίας.

ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ, ΒΟΥΤΥΡΑ & ΛΙΠΑΡΑ

ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ, ΒΟΥΤΥΡΑ & ΛΙΠΑΡΑ

Τα λιπαρά αποτελούν βασικό συστατικό στοιχείο σε κάθε συνταγή αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Βοηθάει την φυλλοποίηση για κάθε προϊόν τύπου «viennoisserie» και σφολιάτας, βοηθάει την διόγκωση της ζύμης και παρέχει την δυνατότητα για καλύτερο κόψιμο του ψωμιού σε φέτες.

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ

Οι γαλακτωματοποιητές συμβάλλουν στη βελτίωση της φρεσκάδας και της συνολικής ποιότητας των προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

ΓΕΜΙΣΕΙΣ

ΓΕΜΙΣΕΙΣ

Ικανοποιήστε τους καταναλωτές με τις πιο αγαπητές στον κόσμο γεμίσεις αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

ΖΕΛΕΔΕΣ

ΖΕΛΕΔΕΣ

Τα γλάσα της Puratos προσφέρουν υπέροχες και πρακτικές λύσεις ανάδειξης των προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΤΟ ΑΥΓΟΥ

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΤΟ ΑΥΓΟΥ

Οι εναλλακτικές που διαθέτουμε όσον αφορά τα μείγματα αυγού υπόκεινται σε επεξεργασία UHT* και μπορούν να αποθηκεύονται σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος (<25°C) καθιστώντας τις εναλλακτικές αυτές, πρακτικές ως προς τη χρήση τους.