ΑΤΟΜΙΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ

Ένα τραγανό ψωμάκι είναι το τέλειο συνοδευτικό κάθε γεύματος, και έχει ευχάριστη γεύση και υφή. Ταιριάζει όμορφα με γλυκές και αλμυρές γεύσεις και συχνά τρώγεται σκέτο, ως συνοδευτικό του γεύματος.

Συστατικά Puratos για να δημιουργήσετε ΑΤΟΜΙΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ

O-tentic Durum

Ενεργό συστατικό αρτοποιίας για την παρασκευή αυθεντικού χωριάτικουψωμιού με την γεύση των παλιών καλών καιρών, για τραγανή κόρα &παραδοσιακά αρώματα.

S 500 Actiplus

Βελτιωτικό το οποίο προσδίδει κορυφαία απόδοση, αντοχή και όγκο σε όλες τις ζύμες

S500 Suractive Bleu

Βελτιωτικό υψηλής ποιότητας για κάθε ζύμη με μαγιά ή προζύμι. Προσδίδειμεγάλη ανθεκτικότητα στο ζυμάρι και μεγαλύτερο όγκο. Επίσης ενισχύει τοζυμάρι ώστε να αντέχει στη μηχανική επεξεργασία.

S 500

Βελτιωτικό σε σκόνη για όλα τα αρτοσκευάσματα με μαγιά ή προζύμι.

O-tentic Tutto Pugliese

Πλήρες μίγμα για την παρασκευή Ιταλικού παραδοσιακού ψωμιού με ενεργό συστατικό αρτοποιίας βασισμένο σε προζύμι. Για ψωμιά αφράτα, με υγρασία, καλή διατηρησιμότητακαι τραγανή κόρα. Ιδανικό για Ιταλικά παραδοσιακά σνακ.

Magia Levante

Νωπή ή ξερή μαγιά αρτοποιίας.

S500 Kimo Long

Βελτιωτικό το οποίο επιτρέπει σε κάθε ζύμη μετά από μακροχρόνια κατάψυξη(έως 6 μήνες) να έχει τα χαρακτηριστικά του φρέσκου ψωμιού.

Joker

Βοηθητικό για χωριάτικο ψωμί. Δίνει πάχος και χρώμα στην κόρα, σαν να έχειψηθεί σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο και έχει τους χαρακτηριστικούς πόρους τουχωριάτικου ψωμιού στην ψίχα.