ΚΑΡΒΕΛΙ

«Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται», «Τάζει φούρνους με καρβέλια και λαγούς με πετραχήλια», το καρβέλι πάντα σε στρογγυλό σχήμα θεωρείται ότι είναι ένα πλούσιο χωριάτικο ψωμί που είναι ο άρχοντας των ψωμιών στον κάθε φούρνο. Ανάλογα με τα μίγματα αλεύρων αλλά και των προζυμιών το καρβέλι το βρίσκουμε σε πολλές διαφορετικές γευστικές παραλλαγές.

Συστατικά Puratos για να δημιουργήσετε ΚΑΡΒΕΛΙ

O-tentic Durum

Ενεργό συστατικό αρτοποιίας για την παρασκευή αυθεντικού χωριάτικουψωμιού με την γεύση των παλιών καλών καιρών, για τραγανή κόρα &παραδοσιακά αρώματα.

S 500 Actiplus

Βελτιωτικό το οποίο προσδίδει κορυφαία απόδοση, αντοχή και όγκο σε όλες τις ζύμες

S500 Suractive Bleu

Βελτιωτικό υψηλής ποιότητας για κάθε ζύμη με μαγιά ή προζύμι. Προσδίδειμεγάλη ανθεκτικότητα στο ζυμάρι και μεγαλύτερο όγκο. Επίσης ενισχύει τοζυμάρι ώστε να αντέχει στη μηχανική επεξεργασία.

Sapore Traviata

Προζύμι σίκαλης σε μορφή σκόνης, προέρχεται από αλεύρι σίκαλης το οποίοζυμώνεται με παραδοσιακό τρόπο. Δίνει γεύση και άρωμα στο τελικό προϊόν.

S 500

Βελτιωτικό σε σκόνη για όλα τα αρτοσκευάσματα με μαγιά ή προζύμι.

O-tentic Tutto Pugliese

Πλήρες μίγμα για την παρασκευή Ιταλικού παραδοσιακού ψωμιού με ενεργό συστατικό αρτοποιίας βασισμένο σε προζύμι. Για ψωμιά αφράτα, με υγρασία, καλή διατηρησιμότητακαι τραγανή κόρα. Ιδανικό για Ιταλικά παραδοσιακά σνακ.

Sapore Oracolo

Υγρό προζύμι σίκαλης πολύ αρωματικό. Δίνει παρατεταμένη φρεσκάδα καιτραγανή κόρα.

Sapore Aida

Υγρό προζύμι σίκαλης το οποίο προσδίδει όξινη γεύση και βελτιώνει τηνελαστικότητα της ψίχας.