ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΗΣ

Το ψωμί σικάλεως είναι ένας τύπος ψωμιού που παρασκευάζεται με διάφορες αναλογίες αλεύρου από σπόρους σίκαλης. Μπορεί να έχει ανοιχτό ή σκούρο χρώμα, ανάλογα με τον τύπο αλεύρου που χρησιμοποιείται και την προσθήκη χρωστικών και συνήθως είναι πιο συμπαγές από το ψωμί από αλεύρι σίτου. Είναι πιο πλούσιο σε φυτικές ίνες από το λευκό ψωμί και συχνά έχει πιο σκούρο χρώμα και πιο έντονη γεύση. Ήδη από τον Μεσαίωνα, το ψωμί σίκαλης αποτελούσε παραδοσιακό καθημερινό τρόφιμο της Ρωσίας.

Συστατικά Puratos για να δημιουργήσετε ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΗΣ

Puravita German Rye Bread

Μίγμα με Γερμανική σίκαλη και προζύμι για την παρασκευή υψηλής ποιότηταςψωμιού σίκαλης.

Puravita Dinkel

Υγιεινά και γευστικά μίγματα αρτοποιίας με σπόρια και δημητριακά.