Tegral Brioche ρολό με πατέ ελιάς

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα 1o
Αναμιγνύουμε στην αργή ταχύτητα για 2΄ και κατόπιν στη γρήγορα για 8΄.

Βήμα 2ο
Επιθυμητή θερμοκρασία 25-26 °C

Βήμα 3ο
Ξεκούραση ζύμης 10'

Βήμα 4ο
Διαιρούμε στο επιθυμητό βάρος και ανοίγουμε με την σφολιατομηχανή ή τον πλάστη.

Βήμα 5o
Γεμίζουμε με πατέ ελιάς ή πέστο βασιλικού.

Βήμα 6o
Τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε.

Βήμα 7o
45' στους 34-36 °C

Βήμα 8o
Περνάμε με Sunset Glaze

Βήμα 9o
Ψήνουμε στους ±230 °C για 10-12'