Tegral Brioche Κανέλας

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα 1o
Αναμιγνύουμε στην αργή ταχύτητα για 2' και κατόπιν στη γρήγορη για 8'. Επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης 25-26 °C. Ξεκούραση ζύμης 10'

Βήμα 2ο
Ανοίγουμε με τον πλάστη, απλώνουμε το βούτυρο μαλακό, και έπειτα τη ζάχαρη με την κανέλα.

Βήμα 3o
Διπλώνουμε το ζυμάρι στη μέση, κόβουμε λωρίδες 2cm, το στρίβουμε και το τυλίγουμε. Στόφα 45' στους 34-36 °C

Βήμα 4o
Περνάμε με Sunset Glaze και ψήνουμε στους ± 230 °C για 10-12'