Pain au lait – Strudel

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα 1ο
Κόβουμε στα 100g από το έτοιμο ζυμάρι Pain au Lait.

Βήμα 2ο
Ανοίγουμε με την σφολιατομηχανή ή στον πλάστη σε οβάλ σχήμα

Βήμα 3ο
Βάζουμε την γέμιση με σακούλα ζαχαροπλαστικής

Βήμα 4ο
Κλείνουμε και δημιουργούμε ένα φρατζολάκι

Βήμα 5ο
Στόφα: 60΄ στους 34 - 36°C

Βήμα 6ο
Περνάμε με Sunset Glaze αραιωμένο με 20% νερό

Βήμα 7ο
Επικαλύπτουμε με μίγμα ζάχαρης & κανέλας. Χαράζουμε.

Βήμα 8ο
Ψήσιμο: στους ±210°C για 10-12'