Brioche Kλασσικό & με Πραλίνα

Γραμμάρια (g)
Tegral Brioche 2000
Νερό 600
Corman Dairy Butter 82% 300
Αυγά 200
Μαγιά Levante 100
total 3200

BRIOCHE ΚΛΑΣΣΙΚΟ & ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ

Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2´ στην 1η ταχύτητα και ±8´ στην 2η ταχύτητα.

Βήμα 2ο
Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C.

Βήμα 3ο
Ξεκούραση σε μάζα 10´.

Βήμα 4ο
Διαιρούμε στο επιθυμητό βάρος και δίνουμε σχήμα ωοειδές.

Βήμα 5ο
Τοποθετούμε στη στόφα για ±60´, στους 34-36°C και με 75% υγρασία.

Βήμα 5ο
Αλείφουμε τα brioche με Sunset Glaze αραιωμένο με 30% νερό.

Βήμα 7ο
Αλείφουμε τα brioche με Sunset Glaze αραιωμένο με 30% νερό.

ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ

Βήμα 1ο
Γεμίζουμε μετά το ψήσιμο με Cremfil Ultim Pralina, Cremfil Silk βανίλια ή σοκολάτα.

Brioche Kλασσικό & με Πραλίνα

Επίπεδο πολυπλοκότητας: