Pain au lait – Ρολό Σπανάκι

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα 1ο
Σε έτοιμο ζυμάρι 1kg προσθέτουμε το σπανάκι, τις ελιές, το θυμάρι & τον κόλιανδρο & αναμιγνύουμε για 2-3΄στην αργή ταχύτητα.

Βήμα 2ο
Ξεκούραση σε μάζα 5΄

Βήμα 3ο - Για τη γέμιση
Ανοίγουμε στην σφολιατομηχανή ή με τον πλάστη, απλώνουμε την γέμιση και ρολάρουμε

Βήμα 4ο
Κόβουμε στα 3-4cm, περίπου 100g ζυμάρι

Βήμα 5ο
Στόφα: 60΄ στους 34 - 36°C

Βήμα 6ο
Περνάμε με Sunset Glaze αραιωμένο με 20% νερό

Βήμα 7ο
Ψήσιμο: στους ±210°C για 10-12΄