TEGRAL BRIOCHE

Γραμμάρια (g)
Tegral Brioche 2000
Μαγιά νωπή 100-120
Mαργαρίνη 150
Νερό 600
Αβγά φρέσκα (4 τεμ) 200
Βήμα 1ο
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στην 1η ταχύτητα για 2 λεπτά και κατόπιν στην 2η ταχύτητα για +/-8 λεπτά. Επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης : 26 - 28 °C. Ξεκούραση ζύμης για 10 λεπτά.

Βήμα 2ο
Διαιρούμε στο επιθυμητό βάρος και δίνουμε σχήμα.

Βήμα 3ο
Τοποθετούμε στη στόφα στους 34-36 °C για περίπου 60 λεπτά. Ενδεικτική θερμοκρασία φούρνου 190 °C για 15 λεπτά (για ζυμάρια βάρους 80gr).

TEGRAL BRIOCHE

Επίπεδο πολυπλοκότητας: