Pain Au Lait

PAIN AU LAIT

Βήμα 1ο
Στο μίξερ βάζουμε το νερό, τη μαγιά και στη συνέχεια προσθέτουμε το Tegral Pain Au Lait.

Βήμα 2ο
Αναμιγνύουμε για 3' στην αργή ταχύτητα και κατόπιν για 10' στην γρήγορη ταχύτητα

Βήμα 3ο
Ξεκούραση 5' και μετά μορφοποιούμε.

Βήμα 4ο
Στόφα: 60' στους 34 - 36°C

Βήμα 5ο
Περνάμε με Sunset Glaze αραιωμένο με 20% νερό.

Βήμα 6ο
Ψήσιμο: Για βάρος μίγματος 50 ή 80g στους ±210°C για 7’-10’ και σε αερόθερμο φούρνο 20 - 30°C παραπάνω.

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές