Ιστορίες cheesecake: η ιστορία ενός κλασικού αμερικανικού επιδόρπιου

CHEESECAKE 

Το cheesecake αποτελεί μια δημοφιλή λιχουδιά σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές, όπως το cheesecake της Νέας Υόρκης, το cheesecake χωρίς ψήσιμο και το κλασικό cheesecake. Ένα πλούσιο και κρεμώδες γλυκό με ελαφρώς έντονη και γλυκιά γεύση. Η υφή είναι λεία και πυκνή. Αλλά γιατί να σταματήσουμε εδώ; 

Στην Puratos, είμαστε ακλόνητοι στη δέσμευσή μας για κορυφαίες πρώτες ύλες και λύσεις για τη ζαχαροπλαστική. Με σταθερή προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία, είμαστε οι αξιόπιστοι συνεργάτες που επιλέγουν οι επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν να αναβαθμίσουν το cheesecake που προσφέρουν. 

Ας εξερευνήσουμε μαζί τις διαφορετικές εμπνευσμένες παραλλαγές του cheesecake.

Συνταγές για Cheesecake
Deli Cheesecake
Cheesecake με παντεσπάνι και cheese mousse
Cheesecake Tart
Cheesecake tart με βάση red velvet, τραγανή τάρτα, coulis φράουλα, cheesecake mousse και λευκή επικάλυψη.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ CHEESECAKE

Γνωρίζατε ότι το cheesecake είναι το παλαιότερο επιδόρπιο στον κόσμο που εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε σήμερα; Σύμφωνα με την παράδοση, ήδη από το 776 π.Χ., κατά τη διάρκεια των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων, σέρβιραν στους αθλητές ένα λευκό cheesecake με μέλι. Αλλά η γνωστή του εκδοχή δημιουργήθηκε αρχικά το 1545, με ένα γαλλικό τυρί ως βάση για τη γέμιση.

Το 1872, ένας γαλακτοπαραγωγός από το Τσέστερ της Νέας Υόρκης προσπάθησε να αναπαραγάγει αυτό το γαλλικό τυρί, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Το αποτέλεσμα που προέκυψε θα γινόταν αργότερα γνωστό ως τυρί κρέμα και θα άλλαζε το cheesecake για πάντα. 

Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι αυτός που δημιούργησε το cheesecake της Νέας Υόρκης, όπως το γνωρίζουμε σήμερα, ήταν ο Arnold Reuben, ιδιοκτήτης του Reuben's Restaurant and Delicatessen, στη δεκαετία του 1920. 

Τώρα αναγνωρίζεται ως ένα από τα αγαπημένα επιδόρπια της Αμερικής, και η 30ή Ιουλίου έχει επιλεγεί ως η ημερομηνία του ετήσιου εορτασμού της Εθνικής ημέρας cheesecake, στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Λύσεις για την ζαχαροπλαστική
ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Τα μείγματα της Puratos για κρέμες ζαχαροπλαστικής επιτρέπουν σε αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες να έχουν μια εύγευστη κρέμα πολλαπλών χρήσεων.
ΓΕΜΙΣΕΙΣ
Discover Puratos fruit fillings, as well as popular chocolate filling and nut and cream fillings to suit your applications and processes.
Sunset Glaze
Το υποκατάστατο αυγού Sunset Glaze παράγεται χρησιμοποιώντας τεχνολογία UHT και είναι αποστειρωμένο στη συσκευασία. Χαρίζει εκπληκτική γυαλάδα και χρώμα αποφεύγοντας όλα τα πιθανά προβλήματα που προκαλεί η χρήση αληθινών αυγών, ακόμα κι όταν είναι φρέσκα.
Συνταγές ζαχαροπλαστικής και επαναδημιουργίες
Eclair: η προέλευση ενός εμβληματικού γαλλικού κλασικού γλυκού
Ανακαλύψτε την ιστορία του eclair και ακολουθήστε μας, καθώς εξερευνούμε τις διαφορετικές εμπνευσμένες παραλλαγές του.
Brownie
Ανακαλύψτε την ιστορία που έχει να μας πει.
Muffin
Ανακαλύψτε την ιστορία που έχει να μας πει