Cheesecake Tart

Red Velvet Base

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 200°C για περίπου 7-8 λεπτά. Αφού ψηθεί το καταψύχουμε και έπειτα το κόβουμε με ένα κουπάτ ώστε να σχηματίσουμε τη βάση για το παστάκι.

Tart

Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε το αλεύρι, τo PatisFrance Amande Rapees, τη ζάχαρη, το αλάτι και το Beurre de Laiterie 82% μέχρι να επιτύχουμε μια «αμμώδη» υφή. Προσθέτουμε τα αυγά και το κόκκινο χρώμα και ανακατεύουμε, ώστε να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη. Τοποθετούμε στο ψυγείο. Ανοίγουμε στα 2mm, κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος, της τάρτας και ψήνουμε στους 160°C για 12’-13’.

Strawberry Coulis

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τα φρούτα με τη ζάχαρη και τέλος, προσθέτουμε τη ζελατίνη.

Mousse Cheesecake

Εκτέλεση
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό στους 118οC. Χτυπάμε τους κρόκους και όταν αρχίζουν να αφρατεύουν ρίχνουμε προσεκτικά το σιρόπι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πάρει όγκο. Προσθέτουμε τη ζελατίνη, την οποία έχουμε λιώσει. Ενσωματώνουμε όλο αυτό το μίγμα στο Deli Cheesecake, στο οποίο ήδη έχουμε προσθέσει το Geladis Lactive Yogurt και το ξύσμα λεμονιού.

Επικάλυψη Blanc

Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βράζουμε το γάλα και τη γλυκόζη μαζί και τα ρίχνουμε στην Belcolade Blanc Intense. Προσθέτουμε τα μουσκεμένα φύλλα ζελατίνης και όταν διαλυθούν εντελώς προσθέτουμε το Miroir Neutre. Ανακατεύουμε με ένα μίξερ χειρός μέχρι το μίγμα μας να γίνει ομοιογενές. Επικαλύπτουμε στους 33°C.

Δομή

Σε μία φόρμα σιλικόνης βάζουμε τη Mousse Cheesecake και μέσα στην κρέμα πιέζουμε το Strawberry Coulis. Αφού παγώσει επικαλύπτουμε με την Επικάλυψη Blanc και όλο αυτό το τοποθετούμε σε μία ανοιχτή τάρτα. Τέλος διακοσμούμε με χοντρά κομμάτια από το Red Velvet Cake.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές