Τεχνολογίες

cremfil-ultim Ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση για ποιότητα και ευκολία, αναζητούμε πάντα νέους τρόπους για να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις διαδικασίες. Οι ομάδες μας εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά καινοτομίες για να σας παρέχουν λύσεις για • Βελτίωση υφής της ζύμης αρτοποίησης • Βελτίωση υφής της ζύμης για κέικ • Κατεψυγμένα ζυμάρια (προψημένα – προστοφαρισμένα – FTO) • Συσκευασμένα αρτοποιήματα και γλυκίσματα • Σφολιάτες • Προϊόντα με υψηλότερη διατροφική αξία (μειωμένα σε λιπαρά & κορεσμένα λιπαρά, αυξημένα σε μέταλλα, βιταμίνες και ίνες) • Βελτιστοποίηση της φρεσκάδας σε προϊόντα αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής • Βελτιστοποίηση του κόστους της συνταγής