ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Ένα κέντρο αριστείας

Στην Puratos, είναι σαφές και προφανές ότι οι βιομηχανικοί πελάτες έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες από τους βιοτέχνες, τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και τα σούπερ μάρκετ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ιδρύθηκαν τα Κέντρα Τεχνογνωσίας στη Βιομηχανική Ζαχαροπλαστική (International Patisserie Competence Centers, IPCC), τα οποία προσφέρουν στις βιομηχανίες πλήρως εξοπλισμένα κέντρα δοκιμών που εστιάζουν στην τεχνολογική καινοτομία και την βελτιστοποίηση των διαδικασιών ζαχαροπλαστικής.

Έρευνα

Ένα από τα κύρια σημεία εστίασής μας στα IPCC είναι η έρευνα. Φροντίζουμε πάντα να παρακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής και αφιερώνουμε πολύ χρόνο και ενέργεια για τη διεξαγωγή πρωτοποριακής έρευνας σε υλικά ζαχαροπλαστικής, αλληλεπιδράσεις, διαδικασίες και – σε συνδυασμό με τους κατασκευαστές εξοπλισμού – τεχνολογίες. Ως αποτέλεσμα, τα κέντρα αυτά προσφέρουν στους επισκέπτες τους έναν ανεκτίμητο πλούτο γνώσεων και εμπειριών.

Ανάπτυξη

Στα IPCC, το κλειδί είναι η συνεργασία με τον πελάτη μας. Αυτή η συνδυασμένη τεχνογνωσία μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε νέα έτοιμα προϊόντα και ιδέες, να ανακαλύψουμε νέα συστατικά και να προβληματιστούμε για το πώς μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις γραμμές παραγωγής τους. Οι προηγμένης τεχνολογίας εγκαταστάσεις μας επιτρέπουν επίσης στους πελάτες να δοκιμάσουν πιθανές λύσεις σε ένα περιβάλλον δοκιμών προτού τις εντάξουν στη γραμμή παραγωγής τους.

Εκπαίδευση

Τα IPCC παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για εκπαίδευση σε μια βιομηχανική γραμμή παραγωγής. Προσφέροντας μια σειρά πιλοτικών οργάνων τοποθετημένων σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον παραγωγής, τα IPCC προσφέρουν στους πελάτες και συνεργάτες την ευκαιρία να εκπαιδευτούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Υποστήριξη

Τα IPCC υποστηρίζονται από μια παγκόσμια ομάδα τεχνικών συμβούλων και υπευθύνων Έρευνας & Ανάπτυξης, οι οποίοι εξειδικεύονται στις βιομηχανικές εφαρμογές και διαδικασίες. Όχι μόνο παρέχουν υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στους πελάτες που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις, αλλά επίσης τους επισκέπτονται για να εξασφαλίσουν ότι λαμβάνουν υψηλό επίπεδο υποστήριξης πάνω στη γραμμή παραγωγής τους.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα IPCC, επισκεφθείτε μας στη σελίδα  Επικοινωνία.