ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε τα καλύτερα τελικά προϊόντα

Η παγκόσμια ομάδα των 575 τεχνικών συμβούλων μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας στην αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική και τη σοκολατοποιία. Θα μοιραστούν την επαγγελματική τους τεχνογνωσία και θα αναπτύξουν μαζί σας νέες συνταγές ή ιδέες προϊόντων για να σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο.

Στο δίκτυό μας με πάνω από 88 Κέντρα Καινοτομίας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να σας παρέχουμε έμπνευση, να συγκρίνετε τα προϊόντα σας έναντι εκείνων των ανταγωνιστών και να οργανώσετε συναντήσεις γευσιγνωσίας που θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε τα καλύτερα συστατικά.

Καινοτομία για όλους

Με μια παγκόσμια ομάδα περισσότερων από 463 τεχνικών συμβούλων, το δίκτυο των 77 Κέντρων Καινοτομίας μας ασχολείται αποκλειστικά με την υποστήριξη των πελατών τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, παρέχοντάς τους πρόσβαση στον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό της βιομηχανίας, σε τεχνογνωσία και σε εκπαίδευση, καθώς και σε εξειδικευμένες έρευνες σχετικά με τις διεθνείς τάσεις.

Εστιάζουμε αποκλειστικά σε τρεις βασικές ειδικότητες - την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική και τη σοκολατοποιία - αλλά προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτήτως μεγέθους. Από βιοτεχνίες έως βιομηχανίες, από εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης έως μεγάλα σούπερ μάρκετ, όλοι οι πελάτες μας είναι ευπρόσδεκτοι.

Καινοτομία για όλους

Με μια παγκόσμια ομάδα περισσότερων από 575 τεχνικών συμβούλων, το δίκτυο των 88 Κέντρων Καινοτομίας μας ασχολείται αποκλειστικά με την υποστήριξη των πελατών τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, παρέχοντάς τους πρόσβαση στον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό της βιομηχανίας, σε τεχνογνωσία και σε εκπαίδευση, καθώς και σε εξειδικευμένες έρευνες σχετικά με τις διεθνείς τάσεις.

Εστιάζουμε αποκλειστικά σε τρεις βασικούς τομείς, την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική και τη σοκολατοποιία, αλλά προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτήτως μεγέθους. Από βιοτεχνίες έως βιομηχανίες, από μικρά καταστήματα έως μεγάλα σούπερ μάρκετ, όλοι οι πελάτες μας είναι ευπρόσδεκτοι στα Κέντρα Καινοτομίας μας.

Το «δικό» σας Κέντρο Καινοτομίας

Όπως αναφέραμε εστιάζουμε αποκλειστικά σε τρεις βασικούς τομείς, την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική και τη σοκολατοποιία, και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Ακόμα και αν μένετε πολύ μακριά από ένα από τα Κέντρα Καινοτομίας μας ή εάν χρειάζεστε καθοδήγηση τη νύχτα ή κατά τη διάρκεια των σαββατοκύριακων, μπορείτε ακόμη και να λάβετε υποστήριξη στο Εικονικό Κέντρο Καινοτομίας μας. Εκεί, ο εικονικός μας σύμβουλος μπορεί να σας βοηθήσει 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε κατά τη δημιουργία των τελικών προϊόντων.

Τι σας προσφέρει;

Τεχνικά σεμινάρια και ανάπτυξη προϊόντων

Τεχνικά σεμινάρια και ανάπτυξη προϊόντων

 
Εξειδικευμένη εκπαίδευση για τη βελτίωση μιας τρέχουσας σειράς προϊόντων, την ανάπτυξη νέων συνταγών ή τη συγκριτική αξιολόγηση ενός προϊόντος έναντι εκείνων των ανταγωνιστών. Γεύση, φρεσκάδα, υφή, αλληλεπίδραση συστατικών, συνδυασμός διατροφής και τροφίμων -εκπαίδευση, συμβουλές ειδικών και τεχνικά σεμινάρια για κάθε πτυχή της ανάπτυξης προϊόντων.

Διαχείριση κατηγοριών

 
Μπορούμε να θέσουμε και να αναλύσουμε ρεαλιστικούς στόχους κερδοφορίας για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, και μαζί με τους πελάτες μας μπορούμε να χαράξουμε στρατηγικές για την επίτευξη αυτών των στόχων.
Διαχείριση κατηγοριών
Δημιουργία προφίλ προϊόντων

Δημιουργία προφίλ προϊόντων

 
Ποια είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά καθενός από τα προϊόντα σας; Η υφή; Η γεύση; Στα Κέντρα Καινοτομίας μας, θα εστιάσουμε στις γεύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στο κοινό σας με πρωταρχικό στόχο την εξέλιξη των μοναδικών χαρακτηριστικών του προϊόντος σας. Στη συνέχεια, θα κατατάξουμε σε κατηγορίες προϊόντα από τον ανταγωνισμό σας για να διαπιστώσουμε γιατί ορισμένα προϊόντα επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα από άλλα. Τέλος, μπορούν να αναπτυχθούν εξατομικευμένες λύσεις που θα επιτρέψουν τη δημιουργία προϊόντων που απευθύνονται άμεσα στην αγορά-στόχο σας.