ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Αξιόπιστοι συνεργάτες στην καινοτομία

Στην Puratos μετράμε την επιτυχία μας με βάση το πόσο πολύ μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν τα προϊόντα και τις λύσεις που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Ένας σημαντικός τρόπος να επιτύχουμε τον στόχο αυτόν είναι μέσω του παγκόσμιου δικτύου Κέντρων Καινοτομίας μας "Innovation Centers"

Αρτοποιοί, ζαχαροπλάστες, βιομηχανικοί πελάτες αλλά και λιανέμποροι ή πελάτες HORECA όλοι είναι καλοδεχούμενοι.

Καινοτομία για όλους

Με μια παγκόσμια ομάδα περισσότερων από 463 τεχνικών συμβούλων, το δίκτυο των 77 Κέντρων Καινοτομίας μας ασχολείται αποκλειστικά με την υποστήριξη των πελατών τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, παρέχοντάς τους πρόσβαση στον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό της βιομηχανίας, σε τεχνογνωσία και σε εκπαίδευση, καθώς και σε εξειδικευμένες έρευνες σχετικά με τις διεθνείς τάσεις.

Εστιάζουμε αποκλειστικά σε τρεις βασικές ειδικότητες - την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική και τη σοκολατοποιία - αλλά προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτήτως μεγέθους. Από βιοτεχνίες έως βιομηχανίες, από εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης έως μεγάλα σούπερ μάρκετ, όλοι οι πελάτες μας είναι ευπρόσδεκτοι.

Τα Κέντρα μας και εσείς

Στα Κέντρα Καινοτομίας μας, επικεντρωνόμαστε στην παροχή τριών βασικών υπηρεσιών:

Ανάπτυξη προϊόντων
Για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν τα καλύτερα τελικά προϊόντα, προσφέρουμε εξειδικευμένη εκπαίδευση σε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης των προϊόντων. Είτε για τη βελτίωση μιας υφιστάμενης σειράς προϊόντων, είτε για την ανάπτυξη νέων συνταγών είτε για τη σύγκριση προϊόντων έναντι αυτών των ανταγωνιστών, έχουμε όλη την εμπειρία που χρειάζονται οι πελάτες μας για να πετύχουν εποικοδομητικά αποτελέσματα. Γεύση, φρεσκάδα, υφή, αλληλεπίδραση των συστατικών, διατροφή και συνδυασμοί τροφών: μερικοί από τους τομείς για τους οποίους παρέχουμε εκπαίδευση, εξειδικευμένες συμβουλές και τεχνικά σεμινάρια για κάθε πτυχή της ανάπτυξης προϊόντων

Διαχείριση κατηγοριών
Η καλή διαχείριση των κατηγοριών βοηθά στην ανάπτυξη μιας αμοιβαία επωφελούς σχέσης μεταξύ λιανεμπορίου και προμηθευτών. Πραγματοποιώντας εγκαίρως κράτηση σε ένα από τα Κέντρα Καινοτομίας μας, μπορούμε να θέσουμε και να αναλύσουμε ρεαλιστικούς στόχους κερδοφορίας για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, και μαζί με τους πελάτες μας μπορούμε να χαράξουμε στρατηγικές για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Δημιουργία προφίλ προϊόντων
Ποια είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά καθενός από τα προϊόντα σας; Η υφή; Η γεύση; Στα Κέντρα Καινοτομίας μας, θα εστιάσουμε στις γεύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στο κοινό σας με πρωταρχικό στόχο την εξέλιξη των μοναδικών χαρακτηριστικών του προϊόντος σας. Στη συνέχεια, θα κατατάξουμε σε κατηγορίες προϊόντα από τον ανταγωνισμό σας για να διαπιστώσουμε γιατί ορισμένα προϊόντα επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα από άλλα. Τέλος, μπορούν να αναπτυχθούν εξατομικευμένες λύσεις που θα επιτρέψουν τη δημιουργία προϊόντων που απευθύνονται άμεσα στην αγορά-στόχο σας.

Επισκεφθείτε μας

Αν θέλετε να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ή αν σας ενδιαφέρει να επισκεφτείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε μας στη σελίδα Επικοινωνία.