ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Η ιστορία της σοκολάτας

Έχουμε πάθος με τις σπάνιες σοκολάτες· τις σοκολάτες με προέλευση από επιλεγμένα μέρη του κόσμου. Μια πλήρη γκάμα είναι διαθέσιμη ξεκινώντας από 100% οργανική, σοκολάτα fair trade και φτιαγμένη στο Βέλγιο Belcolade έως μια ποικιλία από υψηλής ποιότητας πραγματική σοκολάτα τοπικής παραγωγής. Παράγουμε επίσης απομίμηση σοκολάτας και γεμίσεις για όλες τις εφαρμογές στην αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική και τη σοκολατοποιία.

Κέντρα αριστείας

Το πάθος μας για τη γεύση της σοκολάτας δεν σταματά εκεί.

Έχουμε δύο Κέντρα Σοκολάτας εξ ολοκλήρου αφιερωμένα στην τέχνη της σοκολατοποιίας: το ένα στο Wisconsin των ΗΠΑ και το άλλο στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Στα κέντρα αυτά ασχολούμαστε ειδικά με τη διάδοση των γνώσεών μας για τη σοκολάτα και την παραγωγή της.

Τα Κέντρα Σοκολάτας της Puratos οργανώνουν εκπαιδεύσεις και ενημερωτικά σεμινάρια τα οποία παρέχονται από κορυφαίους ανά τον κόσμο σεφ στον κλάδο της σοκολατοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία, τη γεύση και την παραγωγή, τα Κέντρα Σοκολάτας μας ασχολούνται επίσης με την ανάπτυξη νέων προϊόντων, νέων διαδικασιών και νέων τεχνολογιών σε συνεργασία με τους κατασκευαστές εξοπλισμού και τους συνεργάτες μας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Κέντρα Σοκολάτας της Puratos, επισκεφτείτε μας στη σελίδα  Επικοινωνία. Θα χαρούμε να λάβουμε νέα σας.