Συστατικά για σοκολατένιες δημιουργίες

Ως επαγγελματίας σοκολατοποιός, ζαχαροπλάστης ή αρτοποιός, στόχος σας είναι η μακροχρόνια επιχειρηματική επιτυχία.

Στην Puratos, υποστηρίζουμε αυτήν την φιλοδοξία με τα προϊόντα μας με βάση τη σοκολάτα και το κακάο, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ευχαρίστηση και να καλύπτουν κάθε ανάγκη εφαρμογής.

Κεντρικό στοιχείο σε αυτήν την οπτική είναι το Πρόγραμμα Βιωσιμότητας Cacao-Trace, μέσω του οποίου η εμπειρία μας στη ζύμωση αναδεικνύει εξαιρετικές γεύσεις, διασφαλίζοντας ότι οι σοκολατένιες δημιουργίες σας ξεχωρίζουν σε γεύση και ποιότητα. Αυτό το πρόγραμμα διασφαλίζει επίσης ότι οι καλλιεργητές κακάο επωφελούνται από την αξία που δημιουργούν, προάγοντας την ευημερία και τη δικαιοσύνη σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού μας.

Ελάτε να χτίσουμε μαζί ένα πραγματικά βιώσιμο μέλλον για τη βιομηχανία του κακάο και για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Ανακαλύψτε

Τις λύσεις μας για τη σοκολάτα

Τάρτα σοκολάτας

Τάρτα σοκολάτας

Στην Puratos, σας βοηθάμε να δημιουργήσετε τις πιο εκλεκτές και βιώσιμες τάρτες σοκολάτας με τις επαγγελματικές λύσεις μας για σοκολατοποιούς.

Pain au chocolat

Pain au chocolat

Μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε το pain au chocolat σας χρησιμοποιώντας τα συστατικά και τις λύσεις αρτοποιίας και σοκολατοποιίας της Puratos.

Ιστορίες eclair: η προέλευση ενός εμβληματικού γαλλικού κλασικού γλυκού

Eclair: η προέλευση ενός εμβληματικού γαλλικού κλασικού γλυκού

Ανακαλύψτε την ιστορία του eclair και ακολουθήστε μας, καθώς εξερευνούμε τις διαφορετικές εμπνευσμένες παραλλαγές του.

Μπάρες Σοκολάτας

Μπάρες Σοκολάτας

Στην Puratos, σας βοηθάμε να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες και βιώσιμες σοκολάτες με τις επαγγελματικές μας λύσεις για σοκολατοποιούς.

Ανακαλύψτε όλες τις κατηγορίες

Βέλγικη Σοκολάτα

Βέλγικη Σοκολάτα

Στην καρδιά της αυθεντικής Βελγικής Σοκολάτας μας βρίσκεται η ασύγκριτη γεύση της. Μια εμπειρία που γεννιέται από την προσεκτική επιλογή των καλύτερης ποιότητας κόκκων κακάο από κάθε γωνιά του κόσμου..

Απομίμηση σοκολάτας

Απομίμηση σοκολάτας

Η Puratos προσφέρει υψηλής ποιότητας απομίμηση σοκολάτας για ευρεία ποικιλία εφαρμογών.

Πραλίνες & Πάστες

Πραλίνες & Πάστες

Οι πραλίνες και οι πάστες ξηρών καρπών χρησιμοποιούνται ευρέως για γλυκίσματα, σοκολατένιες δημιουργίες και σε βιεννέζικα αρτοσκευάσματα.