ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ανεξάρτητα από το πόσο φιλόδοξοι είναι οι μελλοντικοί μας στόχοι και οι ελπίδες μας για τον πλανήτη, η Puratos θα βάζει πάντα πάνω απ’ όλα τους ανθρώπους της. Προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην καινοτομία και την παράδοση ώστε να επιτύχουμε ανώτερη ποιότητα που δεν διακυβεύει ποτέ τις αξίες μας και κάνουμε τα πάντα για να μοιραστούμε την επιτυχία μας με όσους ακολουθούν την ίδια πορεία με εμάς.

Συνεργαζόμαστε αρμονικά με τις κοινότητες στις οποίες ανήκουμε, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ασφαλή και σταθερά έσοδα για τους αγρότες σε όλο τον κόσμο και επενδύουμε στην παροχή ευκαιριών εκπαίδευσης στις Σχολές Αρτοποιίας μας, μέσω των οποίων οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη ζωή τους. Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ένα φιλικό περιβάλλον στην εργασία για τους υπαλλήλους μας, το οποίο καλωσορίζει τη διαφορετικότητα και προάγει την προσωπική ανάπτυξη.

Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι μας:

Κοινότητες:

  • Να επιτύχουμε ετήσιο μπόνους σοκολάτας ύψους 4 εκατ. ευρώ έως το 2025.
  • Να ανοίγουμε μία σχολή αρτοποιίας κάθε χρόνο.
  • Να έχουμε 1.000 σπουδαστές στο Πρόγραμμα Σχολών Αρτοποιίας μέχρι το 2030.
  • Ως χώρος εργασίας που δεν εισάγει διακρίσεις, να συνεχίσουμε να αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα και τις ίσες ευκαιρίες για όλους.

Κληρονομιά:

  • Να διατηρήσουμε τις 5 γηγενείς μεξικανικές ποικιλίες κακάο και τη βιοποικιλότητα των φρούτων.
  • Να καταχωρήσουμε 10.000 προζύμια στην ψηφιακή μας βιβλιοθήκη για την καλύτερη κατανόηση της βιοποικιλότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ετήσια έκθεσή μας για τη βιωσιμότητα.

Κληρονομιά

Κληρονομιά

Η ζαχαροπλαστική και η παρασκευή σοκολάτας είναι από τις παλαιότερες και πιο πολύτιμες δεξιότητες της ανθρωπότητας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που καταφέρνουμε να διατηρούμε αυτή την κληρονομιά.

Άνθρωποι

Άνθρωποι

Μπορούμε να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας μόνο με τη βοήθεια μιας ταλαντούχας ομάδας ανθρώπων. Πράγματι, οι άνθρωποι της Puratos είναι αυτοί που μας κάνουν αυτό που είμαστε και δίνουν ζωή στις αξίες μας.

Κοινότητες

Κοινότητες

Συνεργαζόμαστε αρμονικά με τις κοινότητες στις οποίες ανήκουμε, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ασφαλή και σταθερά έσοδα για τους αγρότες σε όλο τον κόσμο και επενδύουμε στην παροχή ευκαιριών εκπαίδευσης στις Σχολές Αρτοποιίας μας, μέσω των οποίων οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη ζωή τους.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να επιτυγχάνουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και παίρνουμε αυτή τη μεγάλη ευθύνη πολύ σοβαρά.

Διαβάστε περισσότερα

Καλύτερος Πλανήτης

Όλοι εμείς στην Puratos, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τον πλανήτη μας. Μειώνουμε, επαναχρησιμοποιούμε και ανακυκλώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε και έχουμε δεσμευτεί να συμβάλλουμε στη διατήρηση των δασών και της βιοποικιλότητας

Διαβάστε περισσότερα