ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Όλοι εμείς στην Puratos, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τον πλανήτη μας. Μειώνουμε, επαναχρησιμοποιούμε και ανακυκλώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε και έχουμε δεσμευτεί να συμβάλλουμε στη διατήρηση των δασών και της βιοποικιλότητας. Προσπαθούμε επίσης να προμηθευόμαστε όλες τις πρώτες ύλες μας με υπευθυνότητα, εξασφαλίζοντας την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση για τον πλανήτη Γη. Ωστόσο, σήμερα, αυτό δεν είναι πλέον αρκετό. Για τον λόγο αυτόν, έχουμε δεσμευτεί σε μια σειρά από σαφείς στόχους βιωσιμότητας: να έχουμε ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα έως το 2025 στις δραστηριότητές μας, να επιτύχουμε ισορροπημένη χρήση του νερού έως το 2030 και να επιτύχουμε μηδενικά απόβλητα στους χώρους υγειονομικής ταφής, παγκοσμίως, έως το 2030.

Καταλαβαίνουμε ότι οποιοσδήποτε στόχος που δεν συνοδεύεται από σχέδιο δεν είναι παρά μια αυταπάτη, γι’ αυτό έχουμε σκεφτεί τους ακόλουθους τρόπους που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τα προβλεπόμενα ορόσημα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ετήσια έκθεσή μας για τη βιωσιμότητα.

Υπεύθυνη αναζήτηση πηγών

Υπεύθυνη αναζήτηση πηγών

Προκειμένου να παρασκευάζει υψηλής ποιότητας συστατικά για τη βιομηχανία αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας, η Puratos προμηθεύεται πολλές διαφορετικές πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο. Είμαστε 100% προσηλωμένοι στην υπεύθυνη αναζήτηση πηγών και φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε και να διατηρούμε ανοιχτό διάλογο με τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην αλυσίδα εφοδιασμού μας.

Περιβάλλον

Περιβάλλον

Στόχος μας είναι η δημιουργία θετικού αντικτύπου στην κοινωνία. Για τον σκοπό αυτό, εφαρμόζουμε σχέδια για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών CO2, την υπεύθυνη χρήση νερού και τη μείωση των αποβλήτων.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να επιτυγχάνουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και παίρνουμε αυτή τη μεγάλη ευθύνη πολύ σοβαρά.

Διαβάστε περισσότερα

Καλύτερη Ζωή

Ανεξάρτητα από το πόσο φιλόδοξοι είναι οι μελλοντικοί μας στόχοι και οι ελπίδες μας για τον πλανήτη, η Puratos θα βάζει πάντα πάνω απ’ όλα τους ανθρώπους της. Προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην καινοτομία και την παράδοση ώστε να επιτύχουμε ανώτερη ποιότητα που δεν διακυβεύει ποτέ τις αξίες μας και κάνουμε τα πάντα για να μοιραστούμε την επιτυχία μας με όσους ακολουθούν την ίδια πορεία με εμάς.

Διαβάστε περισσότερα