Μπορούμε να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας μόνο με τη βοήθεια μιας ταλαντούχας ομάδας ανθρώπων. Πράγματι, οι άνθρωποι της Puratos είναι αυτοί που μας κάνουν αυτό που είμαστε και δίνουν ζωή στις αξίες μας. Είναι η δική μας Μαγεία της Puratos. Αυτή η αόρατη δύναμη της ποιότητας, της ηθικής, του οράματος, του θάρρους, του πάθους και του ομαδικού πνεύματος είναι ο λόγος στον οποίο οφείλουμε την επιτυχία μας τα τελευταία 100 χρόνια. Είναι ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τους συναδέλφους, τους εξωτερικούς συνεργάτες και τα ενδιαφερόμενα μέρη, και είναι αυτό που διασφαλίζει ότι η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται συνεχώς με υπεύθυνο τρόπο.

ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Όπως η καινοτομία είναι το βασικό συστατικό για τη συνεχή ανάπτυξη των επιχειρήσεων, έτσι και η συνεχής μάθηση είναι το βασικό συστατικό για τη βιώσιμη επιτυχία των εργαζομένων μας. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το δικό μας Πανεπιστήμιο Puratos το 2006. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει πανεπιστημιουπόλεις στην Ασία, τη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη και προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σχετικά με τα προϊόντα, τις τεχνολογίες και τις λύσεις, τις λειτουργικές ικανότητες και τις ηγετικές δεξιότητές μας.

Έχουμε αναπτύξει ένα νέο πρόγραμμα εκμάθησης Guild για όλους τους τεχνικούς συμβούλους και τους ειδικούς εφαρμογών, με στόχο τη δημιουργία παγκόσμιας κλάσης τεχνογνωσίας για τα τελικά προϊόντα και τη δημιουργία μιας κοινότητας ανταλλαγής γνώσεων όπου οι ειδικοί του σήμερα διαμορφώνουν τους ειδικούς του μέλλοντος. Το πρόγραμμα Guild προσφέρει πληθώρα μαθημάτων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και σοκολατοποιίας.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλοι εμείς στην Puratos, δεσμευόμαστε να διατηρούμε τους υπαλλήλους μας ασφαλείς και ευχαριστημένους, γι’ αυτό και βελτιώνουμε συνεχώς τις πολιτικές μας για την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία στον χώρο εργασίας. Όλοι εμείς στην Puratos, πιστεύουμε ότι ένα ατύχημα είναι πάρα πολύ. Γι’ αυτόν τον λόγο, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ένα περιβάλλον χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις δραστηριότητές μας σε όλο τον κόσμο. Παρακολουθούμε και επικαιροποιούμε τις παροχές στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να τους ενθαρρύνουμε να παραμείνουν στην εταιρείας μας και για να τους προσφέρουμε ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον. Παρέχουμε επίσης τακτικές ιατρικές εξετάσεις σε όλους τους εργαζόμενους καθώς και ασφάλιση υγείας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, ώστε να τους βοηθήσουμε να καλύψουν μέρος των ιατρικών εξόδων τους.

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΑΣ;

Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Puratos!

Καλύτερη Ζωή

Ανεξάρτητα από το πόσο φιλόδοξοι είναι οι μελλοντικοί μας στόχοι και οι ελπίδες μας για τον πλανήτη, η Puratos θα βάζει πάντα πάνω απ’ όλα τους ανθρώπους της. Προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην καινοτομία και την παράδοση ώστε να επιτύχουμε ανώτερη ποιότητα που δεν διακυβεύει ποτέ τις αξίες μας και κάνουμε τα πάντα για να μοιραστούμε την επιτυχία μας με όσους ακολουθούν την ίδια πορεία με εμάς.

Διαβάστε περισσότερα

Κληρονομιά

Όλοι εμείς στην Puratos, κατανοούμε τη δύναμη της καινοτομίας. Πιστεύουμε επίσης στη διατήρηση των παραδοσιακών τρόπων παρασκευής ψωμιού και σοκολάτας. Παντρεύοντας αυτή την καινοτομία με την παράδοση, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Διαβάστε περισσότερα