Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Η οικογένεια Puratos

Ο Όμιλος Puratos είναι ένας παγκόσμιος, πελατοκεντρικός οργανισμός. Ο όμιλός μας είναι γνωστός ως μια κλειστή οικογενειακή επιχείρηση, όχι μόνο στο προσωπικό αλλά και στους πελάτες μας. Η στενή αυτή σχέση που διατηρούμε είναι ακριβώς αυτό που μας επιτρέπει να κάνουμε και να μένουμε πιστοί στα μακροπρόθεσμα σχέδιά μας, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις. Μας έχει, επίσης, βοηθήσει να καλλιεργήσουμε έναν ενιαίο στόχο, κάτι το οποίο έχει επιτρέψει στην Puratos να εξελιχθεί στον επιτυχημένο διεθνή οργανισμό που είναι σήμερα.

Επέκταση της οικογένειάς μας

Έχουμε δημιουργήσει επίσης μια μεγάλη οικογένεια χτίζοντας δεσμούς με άλλους βιομηχανικούς εταίρους και εντάσσοντας στο Διοικητικό μας Συμβούλιο άτομα που έχουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και ακλόνητες αξίες.

Για να μάθετε περισσότερα για το πώς είναι οργανωμένος ο όμιλος Puratos, παρακαλούμε επισκεφθείτε μας στη σελίδα Επικοινωνία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Όραμα & Αποστολή

Το όραμα και η αποστολή μας εστιάζει στην ικανοποίηση υψηλών προδιαγραφών και τη συμβολή μας στην επιτυχία των πελατών μας.

Read more

Discover more About Puratos

Ο τρόπος δράσης μας

Η συνεργασία μας με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας είναι πολύτιμη για εμάς. Ο τρόπος με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε στην Puratos βασίζεται στην εμπιστοσύνη, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Αποτελεί τον πυρήνα όλων των αξιών μας και μας επιτρέπει να είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες στην καινοτομία για πολλούς πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Read more

Discover more About Puratos