Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Ο οργανισμός μας

Το ταξίδι της Puratos ξεκίνησε το 1919, λίγο πάνω από εκατό χρόνια πριν. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα οικογενειακό εγχείρημα πατέρα και γιου εξελίχθηκε σε μια επιτυχημένη διεθνή επιχείρηση. Σήμερα, η εταιρεία μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών και συστατικών σε πελάτες του κλάδου της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας παγκοσμίως.

Οι άνθρωποι βρίσκονταν πάντα στο επίκεντρο του τρόπου δράσης μας, γεγονός που αποδεικνύεται από τη συνεργασία μας είτε με βιοτέχνες, με βιομηχανικές επιχειρήσεις και λιανοπωλητές είτε με επιχειρήσεις εστίασης οποιουδήποτε μεγέθους, και δηλώνουμε έτοιμοι να κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα προς έναν καλύτερο κόσμο. Μάθετε περισσότερα για το πώς στεκόμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στην επιτυχία σας και πώς μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε ένα θετικό αντίκτυπο δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις τροφίμων για την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Η Puratos σήμερα

Σύντομη παρουσίαση της εταιρείας μέσα από βασικά γεγονότα και αριθμητικά στοιχεία.

  • 9.318 εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο
  • 1.072 ερευνητές απασχολούμενοι στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης και Τεχνικοί Σύμβουλοι
  • 2,44% των εσόδων επενδύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη
  • Θυγατρικές σε 81 χώρες
  • 65 μονάδες παραγωγής σε 52 χώρες
  • Τα προϊόντα Puratos διατίθενται σε περισσότερες από 100 χώρες
  • 93 κέντρα καινοτομίας σε όλο τον κόσμο

Μπορείτε, επίσης, να ανακαλύψετε περισσότερα για τη διαδρομή της εταιρείας μας εδώ.

Οι πρακτικές μας

Συμβάλλουμε στην πρόοδο του πλανήτη δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις τροφίμων για την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η διαδρομή της Puratos

Ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι και ανακαλύψτε την ιστορία, την κληρονομιά μας και την πορεία μας από το ταπεινό ξεκίνημα μέχρι την παγκόσμια επιτυχία μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ