Ψωμί για Τοστ με O-tentic

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 5’ στην πρώτη ταχύτητα και για 5’ στην δεύτερη.

Θερμοκρασία ζύμης
28 °C

Ξεκούραση σε μάζα
20’

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος.

Σχήμα
Πλάθουμε σε σχήμα φρατζόλας και τεμαχίζουμε τη ζύμη σε 3-4 τεμάχια.

Στόφα
±90’ / 38 °C/ 70% υγρασία.

Πριν το ψήσιμο
Αφαιρούμε τις φόρμες από τη στόφα και κλείνουμε τα καπάκια.

Θερμοκρασία φούρνου
220 °C για ζύμη βάρους 800 g.

Χρόνος ψησίματος
50-60’

Ψωμί για Τοστ με O-tentic

Επίπεδο πολυπλοκότητας: