Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και
ζυμώνουμε σε μίξερ αρτοποιίας 4’ στην
αργή ταχύτητα και 5-6’ στην γρήγορη.
Θερμοκρασία ζύμης
27°C-29°C
Ξεκούραση σε μάζα
20’
Μορφοποίηση
Μορφοποίηση
Ζυγίζουμε κομμάτια ζύμης των 430g και
μορφοποιούμε.
Στόφα
±40’ / 36-38°C με υγρασία 75-85%
Συνθήκες ψησίματος
35-40’ / 210°C (με ατμό)
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.