Ζυµώνουµε όλα τα υλικά µαζί για 2‘ στην 1η ταχύτητα και για 6-8‘ στη 2η ταχύτητα (για ταχυζυµωτήριο). Θερµοκρασία ζύµηs: 28°C. Ξεκούραση 10’
Κόβουµε στο βάροs που θέλουµε (±100g), πλάθουµε και µισοανοίγουµε σε φιτίλι. Βουτάµε το φιτίλι σε νερό όπου έχουµε προσθέσει 10% ζάχαρη άχνη. Ανοίγουµε και ενώνουµε τιs 2 άκρεs ώστε να σχηµατίσουµε ένα κύκλο. Το βουτάµε σε Décor Καλαµπόκι ή Grains Design Black and White. Στόφα: 20’ στουs ±36°C µε 75% υγρασία
15-16’ / 210°C με ατμό