ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χάρη στη διεπιστημονική ομάδα μας, η Puratos προσφέρει πολλά εργαλεία και υπηρεσίες που βοηθούν τους αρτοποιούς, τους ζαχαροπλάστες και τους σοκολατοποιούς να αναπτύξουν νέα προϊόντα ή να ανασυνθέσουν υφιστάμενες λύσεις προκειμένου να ανταποκριθούν στις νέες τάσεις και να ικανοποιήσουν τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών!

Διατροφική υποστήριξη

Διατροφική υποστήριξη

Μια ομάδα ειδικών από πολλαπλούς τομείς υπάρχει για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε πιο υγιεινά προϊόντα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε θέματα όπως τη σύσταση, την επικοινωνία και τη νομοθεσία.

Υπηρεσίες οργανοληπτικής ανάλυσης

Υπηρεσίες οργανοληπτικής ανάλυσης

Σας βοηθούμε να κατανοήσετε και να περιγράψετε τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται τα προϊόντα σας. Μπορούμε να μοιραστούμε τις μεθόδους ανάλυσης και εκπαίδευσής μας...

Οι Γεύσεις του Αύριο – Taste Tomorrow

Οι Γεύσεις του Αύριο – Taste Tomorrow

Πρόκειται για μια εκτεταμένη έρευνα καταναλωτών που προσφέρει αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά, τις νοοτροπίες, τις επιλογές και τις τάσεις των καταναλωτών προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

Focus on

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Θέλουμε να διαδραματίσουμε ενεργό ρόλο στην παροχή περισσότερων ωφέλιμων θρεπτικών ουσιών στην αγορά. Για τον λόγο αυτό, ενσωματώνουμε τη διατροφή σε οτιδήποτε κάνουμε.

Ανακαλύψτε

Our

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Puratos διαθέτει ένα εύρος προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των λιπαρών και του αλατιού στα τελικά προϊόντα αλλά επίσης παρέχει λύσεις που μπορούν να συμβάλλουν στην προώθηση σιτηρών και σπόρων στα προϊόντα αρτοποιίας.

Ανακαλύψτε