Σε ένα μίξερ ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί σε υψηλή ταχύτητα για πέντε λεπτά.
Pipe in between 20-30 grams per chouxΠροσθέστε περίπου 20-30 γραμμάρια για κάθε σου
Σε ένα μίξερ χτυπείστε με σύρμα την Cremyvit με το νερό σε υψηλή ταχύτητα για πέντε λεπτά.
Λιώστε τη σοκολάτα στους 35ºC και προσθέστε τη στο μπολ ανάμειξης.
Προσθέστε 30 γραμμάρια για κάθε éclair.
Λιώστε τη σοκολάτα στους 40-45°C και προσθέστε τη ζαχαρόπαστα.
Ανακατέψτε τα δύο υλικά μαζί και προσθέστε νερό για να πετύχετε την απαιτούμενη δομή.
Χρησιμοποιήστε σε θερμοκρασία μεταξύ 32 και 35°C
Χρησιμοποιήστε +/- 20 γραμμάρια για κάθε éclair.
Ανακαλύψτε την ιστορία του eclair και ακολουθήστε μας, καθώς εξερευνούμε τις διαφορετικές εμπνευσμένες παραλλαγές του.