Classic Éclair

ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ÉCLAIR ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συστατικά

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πάστα για σου

Σε ένα μίξερ ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί σε υψηλή ταχύτητα για πέντε λεπτά.

Pipe in between 20-30 grams per chouxΠροσθέστε περίπου 20-30 γραμμάρια για κάθε σου


Κρέμα σοκολάτας

Σε ένα μίξερ χτυπείστε με σύρμα την Cremyvit με το νερό σε υψηλή ταχύτητα για πέντε λεπτά.

Λιώστε τη σοκολάτα στους 35ºC και προσθέστε τη στο μπολ ανάμειξης.

Προσθέστε 30 γραμμάρια για κάθε éclair.


Coating

Λιώστε τη σοκολάτα στους 40-45°C και προσθέστε τη ζαχαρόπαστα.

Ανακατέψτε τα δύο υλικά μαζί και προσθέστε νερό για να πετύχετε την απαιτούμενη δομή.

Χρησιμοποιήστε σε θερμοκρασία μεταξύ 32 και 35°C

Χρησιμοποιήστε +/- 20 γραμμάρια για κάθε éclair.


Ανακαλύψτε

Σχετικές συνταγές

Ιστορίες eclair: η προέλευση ενός εμβληματικού γαλλικού κλασικού γλυκού

Ανακαλύψτε την ιστορία του eclair και ακολουθήστε μας, καθώς εξερευνούμε τις διαφορετικές εμπνευσμένες παραλλαγές του.