Classic Éclair

ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ÉCLAIR ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συστατικά

Περισσότεροι από τους μισούς καταναλωτές παγκοσμίως θα προτιμούσαν να έχουν στη διάθεσή τους πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις για τις αγαπημένες τους λιχουδιές, ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν συμβιβασμούς στην καταναλωτική τους συμπεριφορά. Γι 'αυτό, για τη δημιουργία ενός éclair που προάγει την υγεία και την ευεξία, θέλουμε να σας εμπνεύσουμε προσθέτοντας περισσότερα φρούτα στο éclair και δουλεύοντας με συστατικά μειωμένης ζάχαρης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσφέρετε στους καταναλωτές σας μια απολαυστική λιχουδιά με βελτιωμένη διατροφική αξία!

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πάστα για σου

Σε ένα μίξερ ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί σε υψηλή ταχύτητα για πέντε λεπτά.

Pipe in between 20-30 grams per chouxΠροσθέστε περίπου 20-30 γραμμάρια για κάθε σου


Κρέμα σοκολάτας

Σε ένα μίξερ χτυπείστε με σύρμα την Cremyvit με το νερό σε υψηλή ταχύτητα για πέντε λεπτά.

Λιώστε τη σοκολάτα στους 35ºC και προσθέστε τη στο μπολ ανάμειξης.

Προσθέστε 30 γραμμάρια για κάθε éclair.


Coating

Λιώστε τη σοκολάτα στους 40-45°C και προσθέστε τη ζαχαρόπαστα.

Ανακατέψτε τα δύο υλικά μαζί και προσθέστε νερό για να πετύχετε την απαιτούμενη δομή.

Χρησιμοποιήστε σε θερμοκρασία μεταξύ 32 και 35°C

Χρησιμοποιήστε +/- 20 γραμμάρια για κάθε éclair.


Ανακαλύψτε

Σχετικές συνταγές

Ιστορίες eclair: η προέλευση ενός εμβληματικού γαλλικού κλασικού γλυκού

Ανακαλύψτε την ιστορία του eclair και ακολουθήστε μας, καθώς εξερευνούμε τις διαφορετικές εμπνευσμένες παραλλαγές του.