Δώστε στους πελάτες σας την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δημιουργικό éclair. Διατηρώντας την εμφάνιση του κλασικού éclair αλλά παίζοντας με τις υφές των δημιουργιών σας, μπορείτε να εκπλήξετε τους πελάτες σας με ένα δημιουργικό éclair που η μαγεία του θα διατηρηθεί για πολλή ώρα αφού το απολαύσουν!
Αναμείξτε το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, το κακάο σε σκόνη, το αλεύρι και το PatisFrance Amandes Rapées. Χρησιμοποιήστε ένα κόσκινο για να σχηματιστούν μικρά κομμάτια. Ψήστε το μείγμα στους 170°C για 15 λεπτά. Λιώστε και «στρώστε» τη σοκολάτα, προσθέστε τη στα crumbles και το αμύγδαλο φιλέ και έπειτα ανακατέψτε καλά. Απλώστε τα crumbles στον δίσκο.
Σε ένα μίξερ με σύρμα ανακατέψτε την Cremyvit με το νερό σε υψηλή ταχύτητα για πέντε λεπτά.
Λιώστε τη σοκολάτα στους 35ºC και προσθέστε τη στο μπολ ανάμειξης. Βυθίστε τη ζελατίνη σε σκόνη στο νερό για να δημιουργήσετε μια μάζα ζελατίνης.
Όταν λιώσετε τη μάζα ζελατίνης, ρίξτε την στην κρέμα και έπειτα ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε 20 γραμμάρια σε κάθε φόρμα. Πασπαλίστε 5 γραμμάρια crumbles στην κρέμα. Στη συνέχεια, παγώστε το μείγμα.
Προετοιμάστε πρώτα τη μάζα ζελατίνης εμποτίζοντας τη σκόνη ζελατίνης σε νερό και στη συνέχεια λιώνοντάς τη.
Βράστε το γάλα και έπειτα προσθέστε μάζα ζελατίνης. Ρίξτε το μείγμα στη σοκολάτα και στο Artenutty Almond Praline. Χρησιμοποιήστε ένα μπλέντερ χειρός για να το αναμείξετε καλά.
Αφήστε το να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 30°C. Ανακατέψτε σταδιακά με σαντιγί και Festipak.
Αναμείξτε όλα τα συστατικά (εκτός από το βούτυρο) σε ένα μίξερ χτυπώντας με σύρμα για 5 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα. Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο (40 °C) και ανακατέψτε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να πετύχετε μια ομοιογενή σύσταση. Ρίξτε 600 γραμμάρια ζύμης σε ένα ταψί 60*40εκ. Ψήστε το στους 200°C/160°C για 12 λεπτά.
Προετοιμάστε πρώτα τη μάζα ζελατίνης εμποτίζοντας τη ζελατίνη σε νερό και στη συνέχεια λιώνοντάς τη.
Βράστε το γάλα, την κρέμα και τη γλυκόζη και έπειτα προσθέστε τη μάζα ζελατίνης και ρίξτε το μείγμα στη σοκολάτα.
Χρησιμοποιήστε ένα μπλέντερ χειρός για να αναμίξετε την κρέμα γκανάς μέχρι να αποκτήσει ομοιογενή σύσταση.
Προσθέστε κρέμα σοκολάτας στη μακριά ορθογώνια φόρμα σιλικόνης. Πασπαλίστε ομοιόμορφα μερικά crumbles στην κρέμα και καταψύξτε.
Προσθέστε μους στη φόρμα σιλικόνης σε σχήμα éclair. Εφαρμόστε την παγωμένη κρέμα.
Έπειτα κόψτε το μπισκότο με έναν κόπτη ζύμης μπισκότων και τοποθετήστε το μπισκότο σε σχήμα δίσκου πάνω από τη μους.
Παγώστε τις μους και αφαιρέστε τις από τη φόρμα αφού σφίξουν.
Ψεκάστε το χρωματιστό βούτυρο κακάο και τοποθετήστε μια διακόσμηση λευκής σοκολάτας στην κορυφή.
Let your customers indulge with a creative Éclair. By keeping the same look of an éclair but playing with the textures of your creations, you can surprise your customers with a creative éclair that will leave them mesmerized long after enjoying it!
302.58Kcal
Energy
1087.32Kj
Energy
17.87g
Fat
10.87g
Saturates
20.99g
Carbohydrates
16.76g
Sugars
*
Energy 302.58Kcal | ||
Energy 1087.32Kj | ||
Fat 17.87g | ||
Saturates 10.87g | ||
Carbohydrates 20.99g | ||
Sugars 16.76g | ||
Fibers 2.01g | ||
Πρωτεΐνες 4.2g | ||
Salt 0.23mg |
Ανακαλύψτε την ιστορία του eclair και ακολουθήστε μας, καθώς εξερευνούμε τις διαφορετικές εμπνευσμένες παραλλαγές του.