OI ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣ

Συμβάλλουμε στην πρόοδο του πλανήτη δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις τροφίμων για την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Στην Puratos, θεωρούμε ότι το φαγητό έχει εξαιρετική δύναμη στη ζωή μας: τη δύναμη να ταΐζει, να θρέφει, να ανακουφίζει και να ενώνει τις οικογένειες. Μπορεί να ενώσει ανθρώπους από κάθε υπόβαθρο φέρνοντας ένα χαμόγελο στα πρόσωπά μας καθώς γιορτάζουμε τις στιγμές της ζωής—μικρές και μεγάλες. Επίσης, έχει τη μοναδική δύναμη να θεραπεύει!

Δεν παίρνουμε αψήφιστα αυτήν τη μεγάλη ευθύνη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεσμευτήκαμε ενεργά σε ένα ολιστικό λειτουργικό μοντέλο, ένα μοντέλο βιώσιμο και ισορροπημένο που αποπνέει σεβασμό. Για τον σκοπό αυτό, εφαρμόζουμε σχέδια για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών CO2, την υπεύθυνη χρήση νερού και τη μείωση των αποβλήτων. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε λαμβάνονται με υπεύθυνες μεθόδους, ενώ στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές και σταθερό εισόδημα για τους αγρότες που τις παράγουν. Συνεργαζόμαστε αρμονικά με τις κοινότητες στις οποίες ανήκουμε και επενδύουμε στην παροχή ευκαιριών εκπαίδευσης στις Σχολές Αρτοποιίας μας, μέσω των οποίων οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη ζωή τους. Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ένα ευνοϊκό περιβάλλον στην εργασία για τους υπαλλήλους μας, το οποίο καλωσορίζει τη διαφορετικότητα και προάγει την προσωπική ανάπτυξη.

Η καινοτομία στα τρόφιμα εξυπηρετεί έναν καλό σκοπό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθούμε συνεχώς να αυξάνουμε τον θετικό μας αντίκτυπο με τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων τροφίμων που προάγουν την υγεία και την ευημερία και συμβάλλουν στη σταθερή πρόοδο των επιχειρήσεων, των πελατών, των ανθρώπων και του πλανήτη.

Η αποστολή μας

Στην Puratos, βοηθάμε τους πελάτες να πετύχουν καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα μετατρέποντας τις τεχνολογίες και τις εμπειρίες από τις διάφορες διατροφικές κουλτούρες ανά τον κόσμο σε νέες ευκαιρίες. Μαζί, βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων και προστατεύουμε τον πλανήτη.

Οι αξίες μας

Όραμα

Όραμα

Το όραμά μας καθορίζει το μέλλον μας βασιζόμενο στο παρόν μας. Συνδέει τη στρατηγική με τον σκοπό μας, ανοίγοντας τον δρόμο για τις ομάδες μας ώστε να αριστεύσουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Το όραμά μας μάς επιτρέπει να κάνουμε μεγάλα όνειρα, να αντιμετωπίζουμε και να ξεπερνάμε τα εμπόδια και να θέτουμε νέες φιλοδοξίες.

Θάρρος

Θάρρος

Θάρρος σημαίνει να ενεργούμε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με αντιξοότητες. Μας ωθεί να εξερευνούμε νέες λύσεις, να καινοτομούμε και να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Το θάρρος μας επιτρέπει να παίρνουμε υπολογισμένα ρίσκα ενώ ενεργούμε κατευθυνόμενοι από το όραμά μας.

Πάθος

Πάθος

Το πάθος είναι αυτό που μας εμπνέει. Πάθος για το ψωμί, τη ζαχαροπλαστική και τη σοκολάτα, πάθος για τους ανθρώπους μας, τον πολιτισμό μας, τους πελάτες μας, τις κοινότητές μας, τον πλανήτη και τα αποτελέσματά μας. Το πάθος μας τροφοδοτεί με μια ανώτερη αίσθηση σκοπού, μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουμε βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.
Το πάθος μας ωθεί να επιτύχουμε αυτό που αρχικά φαινόταν αδύνατο προκειμένου να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας.

Συνεργασία

Συνεργασία

Η συνεργασία είναι ο τρόπος που επιλέγουμε να οδηγηθούμε στην επιτυχία. Σπουδαία πράγματα συμβαίνουν όταν οι ομάδες μας συνεργάζονται στενά, συνδυάζοντας το διαφορετικό τους υπόβαθρο, τις εμπειρίες και τη δύναμή τους.

Ακεραιότητα

Ακεραιότητα

Η ακεραιότητα είναι η ηθική μας πυξίδα. Καθοδηγούμενοι από ηθικές και δεοντολογικές αρχές, αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους με σεβασμό, με τις αξίες μας να καθορίζουν πάντοτε τις πράξεις μας. Η ανοχή μας απέναντι σε αντιδεοντολογικές συμπεριφορές είναι μηδενική.

Ποιότητα

Ποιότητα

Η ποιότητα είναι το σημείο αναφοράς για όλες τις ενέργειές μας. Φιλοδοξούμε να στεφθούν με επιτυχία την πρώτη φορά, καθώς και να καταβάλλουμε πάντα προσπάθειες για τη διεύρυνση των γνώσεων και τη βελτίωσή μας. Η ποιότητα είναι ευθύνη όλων, καθώς στοχεύουμε στα υψηλότερα δυνατά πρότυπα και βελτιώνουμε συνεχώς τους τρόπους λειτουργίας μας.

Ο οργανισμός μας

Το ταξίδι της Puratos ξεκίνησε το 1919, λίγο πάνω από εκατό χρόνια πριν. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα οικογενειακό εγχείρημα πατέρα και γιου εξελίχθηκε σε μια επιτυχημένη διεθνή επιχείρηση. Σήμερα, η εταιρεία μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών και συστατικών σε πελάτες του κλάδου της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας παγκοσμίως.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Η διαδρομή της Puratos

Ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι και ανακαλύψτε την ιστορία, την κληρονομιά μας και την πορεία μας από το ταπεινό ξεκίνημα μέχρι την παγκόσμια επιτυχία μας.

Ανακαλύψτε περισσότερα