Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ

Η μαγεία της Puratos

Όπου και αν δουλεύουμε, είμαστε κοντά στους ανθρώπους.

Δουλεύουμε σκληρά για να κατανοήσουμε την κουλτούρα της χώρας και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Αυτό το κάνουμε για δύο λόγους: για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας στις χώρες αυτές, αλλά και να ταυτιστούμε καλύτερα, ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε και να αναδείξουμε αυτή την κουλτούρα τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με την πολυμορφία συνδυάζουμε τη συνοχή: μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και έχουμε αναπτύξει έναν κοινό τρόπο λειτουργίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό είναι που ονομάζουμε η «Η μαγεία της Puratos». Τα πάντα πηγάζουν από την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέσω των συνεργασιών μας σε διάφορους πολιτισμούς με τους καλύτερους αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες και σοκολατοποιούς.

Έμπνευση και καινοτομία

Για όλους τους συνεργάτες μας, θέλουμε να είμαστε μια πηγή νέων ιδεών και εμπιστοσύνης. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι προσδοκούν όλο και υψηλότερα πρότυπα για τα τρόφιμά τους – πρότυπα τόσο από άποψη ποιότητας όσο και έμπνευσης. Γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας ως αξιόπιστοι συνεργάτες στην καινοτομία με στόχο να ικανοποιήσουμε αυτές τις προσδοκίες. Και η προσέγγισή μας βασίζεται σε έξι βασικές αξίες της Puratos, οι οποίες περιγράφονται παρακάτω.

Ομαδικότητα

Ομαδικότητα

Η ομαδικότητα αποτελεί ουσιαστικό μέρος του τρόπου με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Πιστεύουμε ότι το σύνολο υπερβαίνει το άθροισμα των μερών. Αυτό σημαίνει ότι, μέσω της συνεργασίας, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, περνώντας ταυτόχρονα καλύτερα.

Πάθος

Πάθος

Με το πάθος μας βοηθούμε τους πελάτες μας να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους μέσα από νέες ιδέες. Έχοντας μεγάλο πάθος συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εξελιχθούν και επιβραβεύει τον ενθουσιασμό τους δείχνοντάς τους εμπιστοσύνη και υποστήριξη.

Δεοντολογία

Δεοντολογία

Σε ό,τι κάνουμε, αποφασίζουμε πάντα με πρωταρχικό κριτήριο τη δεοντολογία. Ενεργούμε με γνώμονα τη συνείδησή μας, διατηρώντας τα επαγγελματικά μας πρότυπα, τιμώντας τις δεσμεύσεις μας και διασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια των τροφίμων.

Θάρρος

Θάρρος

Το πάθος δεν είναι τίποτα χωρίς το θάρρος. Το να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται απαιτεί θάρρος: δεν φοβόμαστε ποτέ να δοκιμάσουμε νέα πράγματα.

Ποιότητα

Ποιότητα

Στόχος μας είναι να κάνουμε τα πράγματα σωστά από την πρώτη φορά και κάθε φορά, επιδιώκοντας πάντα τη βελτίωση. Δεν υπάρχει καλύτερη έκφραση της καθημερινής μας προσήλωσης στην ποιότητα.

Όραμα

Όραμα

Η καινοτομία απαιτεί όραμα. Το όραμα να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας, να αναζητούμε διακαώς νέους ορίζοντες και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προετοιμαστούν για το συνεχώς μεταβαλλόμενο μέλλον.

Ο οργανισμός μας

Μάθετε περισσότερα για τον οργανισμό Puratos, έναν παγκόσμιο, πελατοκεντρικό οργανισμό και μια κλειστή οικογενειακή επιχείρηση.

Discover

Καινοτομία

Η καινοτομία είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας και το σημείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε , το οποίο επιβεβαιώνεται από την πλούσια ιστορία μας.

Discover