Λιώνουμε την σοκολάτα Belcolade, βάζουμε το ηλιέλαιο και μετά το νερό.
Βήμα 2ο
Κατόπιν προσθέτουμε το μίγμα σουφλέ Puratos. Αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 4 λεπτά στην 2η ταχύτητα.
Βήμα 3ο
Χρησιμοποιούμε μικρές φόρμες 80g. Ψήνουμε στους 160 °C για +/- 8 λεπτά σε αερόθερμο φούρνο.
Βήμα 4ο
Για ψήσιμο σε ηλεκτρικό φούρνο θερμοκρασία επάνω 230 °C και κάτω 150 °C για 12 λεπτά. Εάν δεν υπάρχει διπλή ρύθμιση του φούρνου βάζουμε στους 210 °C για 10 λεπτά με διπλή λαμαρίνα όπου η δεύτερη θα είναι ανάποδα.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.