Σοκολατόπιτα Vegan Cacao

Σοκολατόπιτα

Ζύμωμα
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και χτυπάμε στην 1η ταχύτητα για1’ και στη 2η για 2-3’.

Μορφοποίηση
Τοποθετούμε σε φόρμα.

Θερμοκρασία φούρνου
Φουρνίζουμε στους 180°C

Χρόνος
50’

Σως Noir Selection

Παρασκευή
Αρχικά ετοιμάζουμε το σιρόπι. Μόλις πάρει μια βράση αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε σιγά σιγά το κακάο. Έπειτα βράζουμε τη Ambiante, αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την Belcolade Dark Selection. Ενώ ανακατεύουμε προσθέτουμε το σιρόπι που έχουμε ετοιμάσει. Τέλος προσθέτουμε το Miroir Neutre και ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές