Poppy Cake

Γραμμάρια (g)
Cake
Evercake 500
Αυγά 250
Corman 82% 200
Γάλα 60
Παπαρουνόσπορος 40
Ξύσμα πορτοκάλι 10
Σιρόπι
Ζάχαρη 220
Χυμός πορτοκαλιού 160
Νερό 80
Προετοιμασία
Μουλιάζουμε τον παπαρουνόσπορο με το γάλα για 20-30’.

Ανάμιξη
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Χτυπάμε για 1’ στην 1η ταχύτητα και για 3’ στη 2η ταχύτητα.

Ψήσιμο
Ψήνουμε για ±45’ στους 170°C, για βάρος 500 g.

Σιρόπι
Βάζουμε όλα τα υλικά να βράσουν και αποσύρουμε από τη φωτιά μόλις βράσουν. Τέλος, προσθέτουμε το ζεστό σιρόπι πάνω στο ζεστό κέικ.

Poppy Cake


Επίπεδο πολυπλοκότητας: