Οπουδήποτε βρίσκονται καταναλωτές κάνουμε έρευνα

Στην Puratos, γνωρίζουμε ότι οι καταναλωτές έχουν πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις για το τι τρώνε και ότι οι προτιμήσεις τους εξελίσσονται συνεχώς, ακόμα και σε τοπικό επίπεδο.

Αλλά το να συμβαδίσουμε με αυτές τις αλλαγές στη γεύση μπορεί να είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, πόσο μάλλον να τις μετατρέψουμε σε επιχειρηματικές ευκαιρίες. Για να παρέχουμε στους πελάτες μας πληροφορίες για το πώς οι καταναλωτές αξιολογούν τα προϊόντα τους, έχουμε δημιουργήσει μια μοναδική υπηρεσία οργανοληπτικής ανάλυσης. Στη συνέχεια, προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα και δημιουργήσαμε το Sensobus.

Μια κινητή λύση οργανοληπτικής ανάλυσης

Το Sensobus είναι ένα μοναδικό και πλήρως εξοπλισμένο κινητό εργαστήριο οργανοληπτικής ανάλυσης που μπορεί να μετακινηθεί στα σημεία όπου οι καταναλωτές ψωνίζουν τρόφιμα και να φιλοξενήσει έως 250 άτομα την ημέρα. Η στόχευση των πελατών και η διερεύνηση των προτιμήσεών τους δεν ήταν ποτέ ευκολότερες.

Το Sensobus καθιστά επίσης εφικτό τον έλεγχο των διαφόρων πολιτικών που αφορούν τις τιμές, το μάρκετινγκ και την επικοινωνία. Τι είδους συσκευασίες προτιμούν οι καταναλωτές, τι μπορεί να ενισχύσει τη φήμη του εμπορικού τους σήματος, ποιές πληροφορίες χρειάζονται και πρέπει να λάβουν υπόψη για να κάνουν μια επιλογή. Σε λίγες μόνο μέρες επιτόπιας έρευνας, μπορεί να συλλεχθεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ακριβώς στην καρδιά του εκάστοτε κοινού-στόχου.

Ανάπτυξη προϊόντων

Μόλις επιβιβαστούν στο Sensobus, οι εθελοντές κάθονται σε ένα από τα οκτώ οργανοληπτικά περίπτερα και τους παρουσιάζεται μια επιλογή από προϊόντα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής ή σοκολατοποιίας (ανάλογα με την έρευνα που πραγματοποιείται). Εκεί, οι ερευνητές, θέτουν στη συνέχεια μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με τις προτιμήσεις τους, συγκεντρώνοντας έτσι στοιχεία που μπορούν άμεσα – και με ακρίβεια – να βοηθήσουν τους πελάτες μας να αναπτύξουν τα προϊόντα τους.

Είτε βρίσκεστε στη Βόρεια Αμερική είτε στην Ευρώπη, η διαδικασία αυτή εξασφαλίζει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να δείτε ακριβώς ποιές είναι οι προτιμήσεις των πελατών σας.

Επιπλέον, η δεκαετής εμπειρία μας στην έρευνα των καταναλωτών μάς επιτρέπει να πραγματοποιούμε συγκριτική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων με βάση τον μέσο όρο του κλάδου στην υπό έρευνα κατηγορία και περιοχή.

Μια πλήρης γκάμα στη διάθεσή σας

Προσφέρουμε σε παγκόσμιο επίπεδο μια πλήρη γκάμα κινητών λύσεων οργανοληπτικής ανάλυσης για τους καταναλωτές. Τα Sensobus δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Sensovan διασχίζει όλη την Ιβηρική χερσόνησο. Στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού υπάρχουν 3 Sensobox, τα οποία είναι κινητά εργαστήρια με τη μορφή περιπτέρων που μπορούν να τοποθετηθούν σε εμπορικά κέντρα ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένα Sensobox στην Κίνα, ένα στη Μαλαισία που καλύπτει τη Νοτιοανατολική Ασία και ένα κοινό για τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

Είναι μια παραδοσιακή έρευνα που γίνεται με σύγχρονο τρόπο.

Για να μάθετε περισσότερα για το πλησιέστερο σε εσάς Sensobus ή Sensobox, επισκεφτείτε μας στη σελίδα Επικοινωνία.