Βάσεις Παγωτού

Βάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας και υπογράφουν το παγωτό σας.

Βάσεις που δημιουργούν γρήγορα και εύκολα ένα ολοκληρωμένο και γευστικό αποτέλεσμα.

Bάσεις που σας επιτρέπουν να δημιουργείται το δικό σας ξεχωριστό και μοναδικό παγωτό.

Bάσεις για μια πιο υγιεινή επιλογή στο παγωτό για όλους.

Βάσεις για Vegan επιλογές και πολλά ακόμα.

Αυτό που ψάχνεται, εμείς σας το προσφέρουμε.

 

Βάσεις Παγωτού
Base Fiordipanna Antica 50 C Forte
Βάση 50/lt έξτρα δυνατή για την παρασκευή παραδοσιακού ιταλικού παγωτού ιδανική για ζεστή μέθοδο παρασκευής.
Base Fiordipanna Antica 100 C Forte
Βάση 100/lt έξτρα δυνατή για την παρασκευή παραδοσιακού ιταλικού παγωτού ιδανική για ζεστή μέθοδο παρασκευής.
Geladis Base Fiordipanna Antica 100 F/C
Βάση 100/lt που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο αποτελεσματικά τόσο σε ζεστή όσο και κρύα μέθοδο, έχοντας ως τελικό αποτέλεσμα ένα πλούσιο κρεμώδες παγωτό.
Geladis Base Fiordipanna Antica 50 C
Ζεστή βάση 50/lt με σύνθεση για όσους αγαπούν τα παγωτά που ενισχύουν τις γεύσεις με τις οποίες έχουν αναμειχθεί.
Geladis Base Fructa 100 F
Κρύα βάση 100/lt για την παρασκευή παγωτών με γεύση φρούτων.
Geladis Leggera Vaniglia
Κλασική ιταλική γεύση βανίλιας, για παγωτό χωρίς ζάχαρη, με χαμηλά λιπαρά και χωρίς γλουτένη. Αναμιγνύεται μόνο με νερό
Geladis Benecream 100/f
Κρύα βάση παγωτού 100/lt vegeterian για βελτίωση των βιολογικών και θρεπτικών χαρακτηριστικών του παγωτού.
Βάσεις για Έτοιμο Παγωτό
Geladis Base Granciok 200 F/C
Βάση 200/lt που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κρύα αλλά και ζεστή για την παρασκευή πλούσιου και κρεμώδους χειροποίητου παγωτού κακάο.
Geladis Express Cioccolato Fondente
Έτοιμη σκόνη για γρήγορη παρασκευή παγωτού μαύρης σοκολάτας. Αναμιγνύεται μόνο με νερό.