Ένα ευχαριστημένο έντερο είναι πολύ σημαντικό για να αισθανόμαστε καλά! Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σχετικά με τη σημασία της υγείας του εντέρου δημιουργεί την ανάγκη για φυσικά προσιτά και νόστιμα τρόφιμα για τη διατροφή του εντέρου.

Γνωρίζατε ότι η μικροβιακή κοινότητα του ανθρώπινου εντέρου φιλοξενεί περισσότερους από 100 τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς;

Και όλοι τους πρέπει να παραμείνουν ευχαριστημένοι.  

Πώς; Ας το ανακαλύψουμε!

Επηρεάζουμε την υγεία μας με αυτά που τρώμε. Το ψωμί είναι καθιερωμένο στην καθημερινή μας ρουτίνα, καθιστώντας το τη φυσική επιλογή για μια διατροφή φιλική προς το έντερο. Μερικές από τις συνταγές και τα συστατικά που μπορούν να εντοπιστούν στις διατροφικές συνήθειες μας μπορούν να κάνουν το ψωμί την καθημερινή τροφή που χρειάζεται το ανθρώπινο έντερο. Οι ίνες του ψωμιού τροφοδοτούν τα καλά βακτήρια που υπάρχουν ήδη στο έντερο, βοηθώντας τους να ευδοκιμήσουν και να στείλουν σήμα ευεξίας σε ολόκληρο το σώμα και το μυαλό.

Αν και το ψωμί στηρίζεται στην απλότητα, το ψήσιμο των ψωμιών Happy Gut είναι μια τέχνη που πρέπει να επικρατήσει και μια επιστήμη που πρέπει να τελειοποιηθεί. Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στα προϊόντα αρτοποιίας, στην Puratos δεν σταματάμε ποτέ να εξερευνούμε, να σκεφτόμαστε και να καινοτομούμε, προσφέροντας λύσεις που επιτρέπουν στους αρτοποιούς να φτιάχνουν τα πιο ακαταμάχητα ψωμιά με οφέλη για την υγεία του εντέρου.

Βασιστείτε στην πολυετή πείρα μας στη βιομηχανία ψησίματος για να αποκαλύψετε τα οφέλη του ψωμιού για την υγεία. Για το καλό του εντέρου μας!

Διαβάστε περισσότερα για τις καινοτομίες της Puratos για ένα υγιές έντερο