Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά. Χτυπάμε με το σύρμα για ένα 1΄ σε αργή ταχύτητα και για 8΄ σε γρήγορη. Ψήνουμε στους 180°C για 45΄, ανάλογα το φούρνο.
Chocolate Ganache
Ζεστάνετε το γάλα, την κρέμα και τη γλυκόζη στους 85°C, και στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα πάνω στη σοκολάτα. Χρησιμοποιήστε ραβδομπλέντερ για να το ομογενοποιήσετε καλά και όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 40°C, προσθέστε το βούτυρο και αναμείξτε ξανά.
Chocolate Cream
Χτυπήστε το μέχρι να σχηματίζει μαλακές κορυφές.
Coating
Ζεστάνετε την κρέμα και τη γλυκόζη στους 85°C και στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα πάνω στη σοκολάτα. Χρησιμοποιήστε ραβδομπλέντερ για να το ομογενοποιήσετε καλά. Όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 40°C, προσθέστε το βούτυρο και αναμείξτε ξανά μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.
Nama Chocolate
Ζεστάνετε την κρέμα και τη γλυκόζη στους 85°C και ρίξτε το μείγμα πάνω στη σοκολάτα. Χρησιμοποιήστε ραβδομπλέντερ για να το ομογενοποιήσετε καλά. Όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 40°C, προσθέστε το βούτυρο και αναμείξτε ξανά μέχρι να γίνει λείο.Ρίξτε το μείγμα σε πλαίσιο και αφήστε το να σταθεροποιηθεί όλο το βράδυ στο δωμάτιο σοκολάτας. Την επόμενη μέρα, κόψτε σε κύβους διαστάσεων 0,75 x 0,75 εκ.
ΔΟΜΗ
Κόψτε το παντεσπάνι (sponge cake) στη μέση — κάθε κομμάτι πρέπει να έχει διαστάσεις 30 x 40 εκ. Απλώστε Chocolate cream στην επάνω ψημένη πλευρά.
Με κορνέ στρογγυλής μύτης (1,2 εκ.), απλώστε τη γκανάς στο ένα τρίτο της επιφάνειας. Τυλίξτε το φύλλο του κέικ από τη πλευρά των 40 εκ. με τη βοήθεια ενός πλάστη, έχοντας από κάτω αντικολλητικό χαρτί ψησίματος διαστάσεων 60 x 80 εκ.
Χρησιμοποιήστε σακούλα ζαχαροπλαστικής για να καλύψετε το Swiss roll και διακοσμήστε με χτυπημένη Ambiante με κακάο
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.