Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 5’ στην
πρώτη ταχύτητα και για 5’ στην
δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης
26-27°C
Μορφοποίηση
Κόψιμο
Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος
Μορφοποίηση
Πλάθουμε σε σχήμα φρατζόλας και
τεμαχίζουμε την ζύμη σε 3-4 τεμάχια.
Τοποθετούμε την ζύμη στην φόρμα
του τόστ ώστε το κόψιμο να είναι στα
τοιχώματα της φόρμας.
Στόφα
±90’ /38°C / 70% υγρασία
Ψήσιμο
Θερμοκρασία φούρνου
Ψήνουμε στους 190°C
Χρόνος
45-50’ με λίγο ατμό
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.