Ζυμώνουμε το αλεύρι, την μαγιά, το
αλάτι και το νερό μαζί για τη 2’ στην
1η ταχύτητα και 6’ στη 2η ενώ
συγχρόνως προσθέτουμε το Aida.
Αφαιρούμε τη ζύμη από το
ζυμωτήριο, την τοποθετούμε σε μια
λεκάνη και σκεπάζουμε τη λεκάνη με
νάιλον.
Ξεκούραση σε μάζα
Αφήνουμε τη ζύμη 15-17 ώρες σε
θερμοκρασία περιβάλλοντος και
στην συνέχεια την χρησιμοποιούμε.
Παρασκευή ζύμης
Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα υλικά μαζί για 2’-3’
στην 1η ταχύτητα και 6’- 8’στην 2η.
Ξεκούραση σε μάζα
3-4 ώρες
Μορφοποίηση
Κόψιμο
Κόβουμε σε 2Kg περίπου, πλάθουμε
και τοποθετούμε τη ζύμη σε
πινακωτή , τελάρο ή λαμαρίνα και
τα αλευρώνουμε.
Στόφα
1-1,5 ώρα / 30°C με 70% υγρασία.
Ψήσιμο
Φούρνισμα
Αναποδογυρίζουμε τη ζύμη (όταν
είναι τελάρο ή στην πινακωτή).
Όταν είναι λαμαρίνα χαράζουμε και
φουρνίζουμε.
Θερμοκρασία φούρνου
Ψήνουμε με ατμό στους 210°C.
Χρόνος
1 ώρα και 20'
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.