Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά,
εκτός από το Softgrain, για 5’
στην 1η ταχύτητα και για 6’ στη
2
η. Στο τέλος του ζυμώματος
προσθέτουμε το Softgrain στην
1
η ταχύτητα μέχρι να
ομογενοποιηθεί.
Θερμοκρασία ζύμης
25°C
Ξεκούραση σε μάζα
30’ μέσα σε λεκάνη. Κάνουμε
ένα δίπλωμα στο ζυμάρι και
τοποθετούμε στην κατάψυξη
για μισή ώρα. Στη συνέχεια,
τοποθετούμε τη λεκάνη στο
ψυγείο (στους 3-5°C) για 12-14
ώρες σκεπασμένη. Την
επόμενη μέρα, αφαιρούμε από
το ψυγείο και τοποθετούμε τη
ζύμη στην καλά αλευρωμένη
ειδική λεκάνη της Paneotrad.
Μορφοποίηση
Κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα
στην Paneotrad. Τοποθετούμε
την ειδική λεκάνη στη βάση της
και στη συνέχεια τα ζυμάρια
στο τελάρο και χαράζουμε.
Συνθήκες ψησίματος
35-40’ / 230°C.
Ανοίγουμε το ντάμπερ 10’ πριν
το τέλος.
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.