Κουραμπιέδες με Beurre Oriental Concentre και Carat Coverlux Extra Dark

Μέθοδος παρασκευής

Ανάμιξη
Χτυπάμε το Beurre Oriental Concentre, τα φυτικά λιπαρά και την άχνη ζάχαρη στην 3η ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια κρέμα.

Ζύμωμα
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το αλεύρι (και προαιρετικά τη βανίλια και το ανθόνερο) και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει απαλή.

Μορφοποίηση
Κόβουμε σε κομμάτια.

Συνθήκες ψησίματος
180°C για περίπου 20’ μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.

Eπικάλυψη
Επικαλύπτουμε με Carat Coverlux Extra Dark 16% και αφήνουμε για περίπου 20’.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές