Κουραμπιέδες με Beurre Concentre de Brebis

Μέθοδος παρασκευής

Ανάμιξη
Χτυπάμε τα Beurre Concentre de Brebis, τα φυτικά λιπαρά και την άχνη ζάχαρη στην 3η ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια κρέμα.

Ζύμωμα
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το αλεύρι (και προαιρετικά τη βανίλια και το ανθόνερο) και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει απαλή.

Μορφοποίηση
Κόβουμε σε κομμάτια.

Συνθήκες ψησίματος
180°C για περίπου 20’ μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές