Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το κρύο νερό
και μετά προσθέτουμε την Cremyvit Egg
free. Χτυπάμε στο μίξερ, στην μεσαία
ταχύτητα για 3-4’, μέχρι τη δημιουργία
ομογενοποιημένης κρέμας
ζαχαροπλαστικής.
Ξεκούραση μίγματος
5-10’ για να σταθεροποιηθεί
Tips
✓ Είναι έτοιμη προς χρήση για προϊόντα
φούρνου .
✓ Για άλλες χρήσεις αραιώνουμε την κρέμα κατά 20-50% με σαντιγί,
όχι πολύ χτυπημένη, η οποία θα είναι κατά προτίμηση 50% φυτική
Chantypack ή Whippak και 50% ζωική Crème Laiterie du Pont 35%
λιπαρά.
Ανακαλύψτε
σχετικές συνταγές
Επιλέξτε πακέτο
Προστέθηκε στο καλάθι
Προϊόν έχει προστεθεί στο καλάθι σας
Καλώς ορίσατε στην Puratos
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.