Cremyvit egg free

Εκτέλεση

Ανάμιξη
Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το κρύο νερό και μετά προσθέτουμε την Cremyvit Egg free. Χτυπάμε στο μίξερ, στην μεσαία ταχύτητα για 3-4’, μέχρι τη δημιουργία ομογενοποιημένης κρέμας ζαχαροπλαστικής.

Ξεκούραση μίγματος
5-10’ για να σταθεροποιηθεί

Tips

Είναι έτοιμη προς χρήση για προϊόντα φούρνου .

Για άλλες χρήσεις αραιώνουμε την κρέμα κατά 20-50% με σαντιγί, όχι πολύ χτυπημένη, η οποία θα είναι κατά προτίμηση 50% φυτική Chantypack ή Whippak και 50% ζωική Crème Laiterie du Pont 35% λιπαρά.

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές